Moondog Odesláno 10. července 2006 Nahlásit Odesláno 10. července 2006 Přeji dobrý den všem nadšencům do hodinek, rád bych si pořídil hodinky Fortis Flieger Chronograph s koženým hnědým páskem a hledám co nejlevnější obchod, kde je koupit. Nevíte někdo kde by se tyto hodinky mohli levně sehnat? Nevadili by mi i obchody v zahraničí např.: Německo, Rakousko, Velká Británie. Děkuji za pomoc
marosh Odesláno 10. července 2006 Nahlásit Odesláno 10. července 2006 Jen se trošku začti do tohota fora a odpověď najdeš sám, chce to trošku času, navíc se dozvíš spoustu dalších užitečných informací. No a když už budeš líný číst, zkus použít kouzelné slůvko HLEDAT na zelené liště nahoře a budeš doma...
Duke650 Odesláno 10. července 2006 Nahlásit Odesláno 10. července 2006 Zkus nahoře "Hledat" a zadej Manfred Schneider...nebo víš co, rovnou ti to tady nakopíruju :-) Mohu doporučit autorizovaného prodejce Fortisu: Manfred Schneider, Meisterwerkstatt, Marktallee 15, Münster, www.msc-uhren.com Prodal mi Fortis B-42 Flieger (645.10.12 - ušetřil jsem cca 9.300 Kč proti české ceníkové ceně), pak jsem tam koupil jedny Fortis B-42 Pilot (645.10.11 - _Stepan tady z fóra taky dost ušetřil), pak jsem si ještě přikoupil nerezový tah, česká ceníková 6.400 Kč, já za to dal 4.900 Kč. Vše nové, plná záruka, orazítkovaná záruční karta z autorizovaného kamenného krámu (žádný webový shop). Platil jsem mu PayPal, v pondělí to dal na poštu a ve středu jsem to už měl doma. Vedle Fortisů dělá vlastní modely pod značkou M. Schneider + Co., mrkněte na jeho web. Má celkem lidové ceny
jirka2 Odesláno 10. července 2006 Nahlásit Odesláno 10. července 2006 No a Moondogu, když ještě trochu vypiluješ češtinu, tak budeš náš kámoš na 100%. BTW máš tam dvě hrubice. Ale prosím Tě neber si to moc osobně. Já jsem tady taky dostal jednou kartáč.
31682 Odesláno 10. července 2006 Nahlásit Odesláno 10. července 2006 jirka2: tedy tohle mě fakt upřimně rozesmálo Naposledy jsem se tak chechtal, když Kamil chytal nervy nad stejnými příspěvky ve více vláknech. Tyhle spontánní příspěvky jsou fak nádherné. To myslím zcela bez ironie.
African Odesláno 11. července 2006 Nahlásit Odesláno 11. července 2006 Mrkni sem: http://www.chrono24.com/web/cz/suchen/u/in...is&SORTIERUNG=1 Jsou tam docela mňamky:) Např.Tyto za 936 Eur
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se