Maeve Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 Páni, ďakujem za odpoveď. Dá sa zistiť, kde boli vyrobené, či to pri takýchto lacných kúskoch nie je známe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 Bohužel nedá. Ani kde, ani kdy.Teoreticky by někde uvnitř strojku mohla být nějaká značka výrobce, ale to je nepatrná šance a zbytečná práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 (upraveno) Bohužel nedá. Ani kde, ani kdy.Teoreticky by někde uvnitř strojku mohla být nějaká značka výrobce, ale to je nepatrná šance a zbytečná práce.At tu mas neco zajimaveho: Podle me jsou ty Doxy "Goliath" delane pro vystavu ( porad statecne bezi ) Ty VC nejsou VC, Jen Delane pro VC, v Tom krizi na strojku je PROT nebo neco? Nenasel jsem nic EDIT: Tak jak jsem myslel - PROT Mikrolisk našel. http://www.mikrolisk.de/show.php?site=280&suchwort=prot&searchMode=exact&searchWhere=trademark#sucheMarker Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 16. listopadu 2017 uživatelem Rodkopf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maeve Odesláno 16. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2017 Ešte raz ďakujem za odpoveď. Aj tak ich mám rada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maldaCZE Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2018 Prosím o identifikaci, nic moc jsem nenašel. Potřebovaly by opravit - chybí sklíčko, ručka a druhá je vypadlá. Pomůže mi někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dreak Odesláno 12. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2018 Zdravím, kamarád má už delší dobu u sebe tyhle hodinky. Mohli byste identifikovat model? Možná by je chtěl i prodat, mají nějakou hodnotu? Díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeeKey Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 Dobrý večer, dostal jsem tyto hodinky, dle všeho je používal už můj pradědeček! Nyní bych je rád používal dále, jak se k nim chovat? Na co si dát pozor? Co jsou zač? Děkuji za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
philiper Odesláno 24. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2018 (upraveno) Tyhle už jsem tady někde viděl. jsou to hodinky se švicarským chronografovým strojkem, kompletované Ludvíkem Hainzem. Pod tím můstkem s nápisy vy měly být nějaké náhradní díly. Jsou z období okolo r: 1930.Krásný kousek. Byl bych na ně hodný a moc je nenosil. Upraveno 24. února 2018 uživatelem philiper Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 Ke znacce: https://www.watch-wiki.net/index.php?title=Excelsior_Park BTW co ten maly modry kruh uprostred? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeeKey Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 Děkuji za postřehy. Popravdě nevím, hodinová ručička je vyměněná/poškozená, nebo je tak krátká, aby ukazovala něco i na tom modrém kruhu? Nemám ani tušení, k čemu jsou červené značky (59 až 30) po obvodu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeeKey Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 (upraveno) Deleted Upraveno 25. února 2018 uživatelem DeeKey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
philiper Odesláno 25. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2018 Tachymetry, ale už jsem zapoměl, jak se s tím pracuje. Moudrý guugl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemic Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 (upraveno) Stupnice na sebe navazuje, nejdříve černá 360-60, potom červená 60-30 a modrá 29-20. Z čeho se má odečítat určuje malý subciferník nahoře, kde jsou jednotlivé barvy znázorněny. Upraveno 2. března 2018 uživatelem Zemic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dargor6 Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Budem rada za akúkoľvek info ku týmto hodinkám:-) Hlavne ma zaujíma obdobie vzniku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Zkus to trochu i sama. Jaké období odhaduješ a proč? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dargor6 Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Tak ja sa vyznám skôr v šperkoch ako hodinkách, a keďže ich ešte nemám doma, tak nevidím poriadne punc. Podľa puncu sa do približného obdobia dokážem dostať. Hľadala som na googli rôzne obmeny woog watch a podobne, ale nenašla som nič. Takže vôbec netuším, či S. Woog je hodinár, firma alebo čo:-) V utorok by mali doraziť, tak napíšem ako je to s puncom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 No vidíš, takže vodítko a odrazový můstek máš. Umíš si poradit, tak to má být.Těším se na další informace. A když nám pak napíšeš i něco o hodinkách, třeba jak jdou a tak, bude to skvělý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
philiper Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Podle tvaru pouzdra a vzhledem ke klíčovému strojku bych tipoval období biedermayera cca 1840, ale válečkový krok posunuje období výroby až po roce 1850. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dargor6 Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Ďakujem pekne za informáciu - to budú potom staršie ako som si myslela:-) Mali by byť plne funkčné, pán čo ich predáva má medzi zberateľmi dobré meno, tak uvidíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dargor6 Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2018 Pekný večer:-) Tak hodinky prišli, fungujú v poriadku, ale ich punc je pre mňa hádankou. Asi aj preto, že je čiastočne zotretý. Na vnútornom plášti je nápis ARGENT, potom FINE SILVER s písmenom zrejme Y. Prikladám fotografie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se