Přejít na obsah

Zenith Defy Skyline - IWC Ingenieur - Girard Perregaux Laureato

Doporučené příspěvky

ahojte,
tak přemýšlím na něčím z této trojice... je to zvláště ale bral bych ledakteré z nich, ale je třeba vybrat pouze jednoho adepta.
Co se týče osobní preference je to pro mě 1:1:1, takže dál záleží na dalších parametrech.
Jak to vidíte vy, co byste vybrali, a proč.
Děkuji a tesim se na každou radu, napad a postřeh.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych si vybral IWC, protože se mi líbí. 😉 A taky kvůli jejich historii - viz:

https://monochrome-watches.com/in-depth-history-iwc-ingenieur-collection-1955-antimagntic-watch-70th-anniversary-review/

Jedny z těchto (černá nebo modrá):

Upraveno uživatelem lukassob
  • Like 1
Odkaz ke komentáři

Záleží jaký máš budget. Me se ty Zenithy moc líbí, zkoušel jsem je a mám je na dream listu. Trošku mě děsí ta splašená sekundovka, ale zase je to El Primero. IWC bych bral asi jednoznačně, ale jsou dost předražené.

Jinak vybírat z těchto 3 je sen, tak gratuluji k jakémukoliv výběru 💪👍🏻

• Like 1
Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, Micey napsal:

Mno, nejmin me berou Zenith, IWC na fotce celkem nic moc, nazivo supr, GP sou sice lestenky, ale fakt dobry.. nevim jestli umi nekdo u nas (Carollinum?) dat obe vedle sebe, ale chtelo by to. Ja vim, toe taky rada:)

Beny myslím vozí GP, tak by měli umět zajistit i servis🤔

Odkaz ke komentáři

Měl jsi všechny výše zmíněné na ruce? Nenapsal jsi konkrétní model, takže se mám řídit těma fotkama?

Řešil jsem stejný problém. Tady rada neexistuje, to musíš jet na "pocitovku". Jak se tu píše: 

1) Zenith - strojek, ale na ruce něco chybělo 

2) IWC - historie,  ale po vyzkoušení opět žádné velké emoce

3) GP - tam to prostě přišlo, nejlíp seděli na ruce a hned jsem věděl, že to jsou "ty pravé"

Každopádně přeji dobrý výběr 👌

• Like 1
Odkaz ke komentáři

zatím na ruce pouze zenith, iwc ani gp jsem nesehnal...
podobně to vidím i já,
- zenith kvůli el primeru, a hodně se mi líbí ten tah... na ruce mně seděli...
- iwc tam ta historie i to že je to design od Genta, ale kua strojek ten samý jako v Mark XX, za polovinu
- GP byl i můj favorit ze začátku, ale ta velikost asi nebude pro mě, lag2lag až 49.1mm na čase 42 se mi to zdá přehnaně...

jakou mas ruku?, ze ti ty GP sedí dobře...

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, BudhaBudhovic napsal:

zatím na ruce pouze zenith, iwc ani gp jsem nesehnal...
podobně to vidím i já,
- zenith kvůli el primeru, a hodně se mi líbí ten tah... na ruce mně seděli...
- iwc tam ta historie i to že je to design od Genta, ale kua strojek ten samý jako v Mark XX, za polovinu
- GP byl i můj favorit ze začátku, ale ta velikost asi nebude pro mě, lag2lag až 49.1mm na čase 42 se mi to zdá přehnaně...

jakou mas ruku?, ze ti ty GP sedí dobře...

Ja mám 17,5 cm, ale to pouzdro je tak super, že sedí i na 16 cm. To musíš vyzkoušet. Zajdi k Benymu a hoď je na ruku. Případně zkusíš 38 mm jak pise @Harwey

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Nejvíc se mi líbí IWC, ale šel bych do Zenithu z druhé ruky. Jdou sehnat za 150 a to je slušný poměr cena/výkon. 😀 

Jinak GP budou asi nejpromakanější, jen jsem je neměl na ruce. 😀

• Like 1
Odkaz ke komentáři

supr, bezim k denymu

Před hodinou, SadClown napsal:

Ja mám 17,5 cm, ale to pouzdro je tak super, že sedí i na 16 cm. To musíš vyzkoušet. Zajdi k Benymu a hoď je na ruku. Případně zkusíš 38 mm jak pise @Harwey

tak to jsem překvapen
také mám 17.5 a bych byl jistý že lag2lag přes 49 je moc...
To mě potěšilo, skočím v nejbližších dnech k Benymu ... děkuji za tip ...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...