BudhaBudhovic Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února ahojte, tak přemýšlím na něčím z této trojice... je to zvláště ale bral bych ledakteré z nich, ale je třeba vybrat pouze jednoho adepta. Co se týče osobní preference je to pro mě 1:1:1, takže dál záleží na dalších parametrech. Jak to vidíte vy, co byste vybrali, a proč. Děkuji a tesim se na každou radu, napad a postřeh. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palom Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února Laureato rozhodne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února (upraveno) Já bych si vybral IWC, protože se mi líbí. A taky kvůli jejich historii - viz: https://monochrome-watches.com/in-depth-history-iwc-ingenieur-collection-1955-antimagntic-watch-70th-anniversary-review/ Jedny z těchto (černá nebo modrá): Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. února uživatelem lukassob 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února No a já jednoznačně Zenithy kvůli ElPrimeru, což je za mě strop mezi těmi strojky. ( Ty iwc dneska stojí nějakých 350, a to samé tiká v hodinkách za kilo.. .. ) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JorgeJay Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února Záleží jaký máš budget. Me se ty Zenithy moc líbí, zkoušel jsem je a mám je na dream listu. Trošku mě děsí ta splašená sekundovka, ale zase je to El Primero. IWC bych bral asi jednoznačně, ale jsou dost předražené. Jinak vybírat z těchto 3 je sen, tak gratuluji k jakémukoliv výběru 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BudhaBudhovic Odesláno 22. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února odpovědi jsou zatím přesně jako myšlenky v mé hlavě: - ber iwc, je hezci, neber iwc je předraženi - ber zenith sedí hezky, neber zenith co když ta bude srat ta sekundovka - ber laureto .... neber laureto furt jsme na zacatku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BudhaBudhovic Odesláno 22. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února ale diky za postrehy zatim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února Mno, nejmin me berou Zenith, IWC na fotce celkem nic moc, nazivo supr, GP sou sice lestenky, ale fakt dobry.. nevim jestli umi nekdo u nas (Carollinum?) dat obe vedle sebe, ale chtelo by to. Ja vim, toe taky rada:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 22. února Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února Tady je můj reálný výběr: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února před 4 hodinami, Micey napsal: Mno, nejmin me berou Zenith, IWC na fotce celkem nic moc, nazivo supr, GP sou sice lestenky, ale fakt dobry.. nevim jestli umi nekdo u nas (Carollinum?) dat obe vedle sebe, ale chtelo by to. Ja vim, toe taky rada:) Beny myslím vozí GP, tak by měli umět zajistit i servis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukyn77 Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února čerstvý houstičky https://www.fratellowatches.com/sunday-morning-showdown-girard-perregaux-laureato-38mm-vs-iwc-ingenieur-automatic-40/ 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února Měl jsi všechny výše zmíněné na ruce? Nenapsal jsi konkrétní model, takže se mám řídit těma fotkama? Řešil jsem stejný problém. Tady rada neexistuje, to musíš jet na "pocitovku". Jak se tu píše: 1) Zenith - strojek, ale na ruce něco chybělo 2) IWC - historie, ale po vyzkoušení opět žádné velké emoce 3) GP - tam to prostě přišlo, nejlíp seděli na ruce a hned jsem věděl, že to jsou "ty pravé" Každopádně přeji dobrý výběr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BudhaBudhovic Odesláno 23. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února zatím na ruce pouze zenith, iwc ani gp jsem nesehnal... podobně to vidím i já, - zenith kvůli el primeru, a hodně se mi líbí ten tah... na ruce mně seděli... - iwc tam ta historie i to že je to design od Genta, ale kua strojek ten samý jako v Mark XX, za polovinu - GP byl i můj favorit ze začátku, ale ta velikost asi nebude pro mě, lag2lag až 49.1mm na čase 42 se mi to zdá přehnaně... jakou mas ruku?, ze ti ty GP sedí dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února Skladom https://www.beny.cz/girard-perregaux-laureato-81010-11-431-11a--1000800.html Alebo https://www.wdl.sk/girard-perregaux-laureato-81010-11-3153-1cm/ Co mas blizsie, alebo vieden Ked nie 42, tak 38 https://www.wdl.sk/girard-perregaux-laureato-81005-11-3154-1cm/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února před 1 hodinou, BudhaBudhovic napsal: zatím na ruce pouze zenith, iwc ani gp jsem nesehnal... podobně to vidím i já, - zenith kvůli el primeru, a hodně se mi líbí ten tah... na ruce mně seděli... - iwc tam ta historie i to že je to design od Genta, ale kua strojek ten samý jako v Mark XX, za polovinu - GP byl i můj favorit ze začátku, ale ta velikost asi nebude pro mě, lag2lag až 49.1mm na čase 42 se mi to zdá přehnaně... jakou mas ruku?, ze ti ty GP sedí dobře... Ja mám 17,5 cm, ale to pouzdro je tak super, že sedí i na 16 cm. To musíš vyzkoušet. Zajdi k Benymu a hoď je na ruku. Případně zkusíš 38 mm jak pise @Harwey 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února Teď jsou jedny Laureata v prodeji 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 23. února Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února Nejvíc se mi líbí IWC, ale šel bych do Zenithu z druhé ruky. Jdou sehnat za 150 a to je slušný poměr cena/výkon. Jinak GP budou asi nejpromakanější, jen jsem je neměl na ruce. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BudhaBudhovic Odesláno 23. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února supr, bezim k denymu Před hodinou, SadClown napsal: Ja mám 17,5 cm, ale to pouzdro je tak super, že sedí i na 16 cm. To musíš vyzkoušet. Zajdi k Benymu a hoď je na ruku. Případně zkusíš 38 mm jak pise @Harwey tak to jsem překvapen také mám 17.5 a bych byl jistý že lag2lag přes 49 je moc... To mě potěšilo, skočím v nejbližších dnech k Benymu ... děkuji za tip ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BudhaBudhovic Odesláno 23. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února před 12 minutami, krutor napsal: Nejvíc se mi líbí IWC, ale šel bych do Zenithu z druhé ruky. Jdou sehnat za 150 a to je slušný poměr cena/výkon. Jinak GP budou asi nejpromakanější, jen jsem je neměl na ruce. jo, pomer cena/vykon je najlepsi ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BudhaBudhovic Odesláno 23. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února (upraveno) před 59 minutami, Spongebob napsal: Teď jsou jedny Laureata v prodeji myslis z druhe ruky ? aha uz vidim, dik Upraveno 23. února uživatelem BudhaBudhovic update Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se