BlackSteel Odesláno 13. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2017 Kupoval jsem tam Wempe Zeitmeister Fliegeruhr Keramik a sleva 10 procent (při platbě Visa) plus zdarma cestovní pouzdro a krásná Wempe propiska v dárkovém balení. Sleva na hodinky jiných značek je ovšem menší. Jednání špička. Spokojenost. Překvapilo mne množství lidí tam nakupujících, převážně myslím Číňanů. Asi zájezd P.S. A nabídli možnost prohlídky Wempe Manufaktur v Glashuette.
martigen Odesláno 16. října 2022 Nahlásit Odesláno 16. října 2022 Mám bohůžel tentokrát negativní zkušenost. Včera jsem se byl 50min před zavíračkou vážně zajímat o jeden jejich Wempe model a prodejci vypadali že odpočítávají každou minutu do konce 6ti denní šichty. Hodinky ukázali, ptal jsem se na cenu - že je jiná než na jejich webu, prý ne, tak jsem to našel a rozdíl byl 55Eur. Ptal jsem se na strojek a unavená paní říkala že ETA ale přesné označení neví, ptal jsem se na slevu třeba při platbě cashem a paní s dveřníkem řekla že žádná sleva, že to jsou přeci nové hodinky. A ani mi nepochválili moje JLC, tak ať jdou do prdele Zrovna jejich značka z glashutte... Měli by být rádi za zájem a prostor pro slevu je jistě větší než u cizích značek.. Nasrali mě. Hodinky za 2500Eur a čekají asi že je koupim během 5minut a ideálně se na nic nebudu ptát.
HondzaX Odesláno 17. října 2022 Nahlásit Odesláno 17. října 2022 Byl jsem u nich v létě, a servis naprosto otřesný. Jednoznačně nejhorší personál vůbec. Myslím, že zde by mělo Wempe hodně zapracovat na školení svých zaměstnanců. Naproti tomu třeba Vídeňská pobočka Wempe to je úplný opak. Tam to bylo vždy moc fajn. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se