Venceremos1 Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Odesláno 8. července 2011 Ja s nimi mám istý dosť podstatný problém. Tu som to popísal a odfotil.... čiže, dúfam že moje ostatné VE budú aj po rokoch OK. Mám ešte automaty Gaz 14 a na ceste Arktiky.... chcel som Nemca a číňana, ale teraz som neodolal skúške ďalšieho modelu s poljotom srdcom. Inak, mne sa strojček poljot zatial osvedčuje a osobne keď som chcel rusa, tak rusa... nie vnútro japonské....
bjukemen Odesláno 10. července 2011 Nahlásit Odesláno 10. července 2011 ..hmm no fajn skusim si to ešte premyslieť a uvidím..ale netvrdím že za 2000? sa nemožu rozsypať ale z toho čo sa tu popisalo by to nejeden tak mohol pochopiť..ak si spokojny ot je len dobre referencie od ludi čo ich maju je len plus..a to že sa neukazuju v najlepšom svetle za to si rusy možu sami tým že boli doteraz dosť nedosledny..
pato31681 Odesláno 11. července 2011 Nahlásit Odesláno 11. července 2011 Vostok Europe pouziva bud strojceky Vostok z Cistopola, alebo Seiko. Bavim sa o mechanickych modeloch. Strojceky Poljot nepouzivaju. Nie vsetko ruske je Poljot... :-) K Ancharom - za tu cenu v tejto kategorii nic lepsie asi nezozenies. Strojcek Seiko by som bral ako vyhodu oproti strojcekom Vostok, su spolahlivejsie.
Venceremos1 Odesláno 12. července 2011 Nahlásit Odesláno 12. července 2011 Vostok Europe pouziva bud strojceky Vostok z Cistopola, alebo Seiko. Bavim sa o mechanickych modeloch. Strojceky Poljot nepouzivaju. Nie vsetko ruske je Poljot... :-) K Ancharom - za tu cenu v tejto kategorii nic lepsie asi nezozenies. Strojcek Seiko by som bral ako vyhodu oproti strojcekom Vostok, su spolahlivejsie. máš pravdu, preklep, alebo veľa fetu :-)
zhrado Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 Ja mám asi 2 mesiace VE GAZ 14, tie modré, so strojčekom Seiko, s tríciom a som spokojný. Nosím ich každý deň. Za 5 dní meškajú o 35 sekúnd, čo je podľa mňa slušná presnosť. Dáko extra ich nešetrím aj keď pozor si dávam. Sú pekné, veľké a v noci pekne svietia. Takže zatiaľ spokojnosť
kilosunky Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Odesláno 17. října 2011 Moje KaTrojky zo zaciatku sli dost nepresne (robili aj 10 minut za 14 dni), no po case sa ustalili a znormalizovali... Kazdy stroj sa potrebuje "zabehnut", tak sa odchylka moze este menit... Nech ti tvoje GazStrnastky robia len a len radost
larwa Odesláno 13. února 2012 Nahlásit Odesláno 13. února 2012 zdravim.koupil sem si hodinky anchar NH25A/5105141 a jsem spokojeny.stroj maka paradne odchylka +5 sek dene.tak snad to neni nejaky problem.jinak sem cekal vice svitivosti na rucickach a na lunete ale da se to v pohode vycist :-) jestli mate nekdo tyto hodinky rad bych se zeptal okolik se mu opozduji nebo predbihaji na den diky
Jiribartl Odesláno 14. února 2012 Nahlásit Odesláno 14. února 2012 Anchary jsem měl, dostaly se na + 3 sekundy. Svítivost za zhoršených světelných podmínek mě trochu taky zklamala, ale zato v noci to byla paráda. Nosím brýle, ale i bez nich jsem na cca dva metry dovedl přečíst čas (mohu porovnávat s Lum-Tech, které jsem taky měl).
kilosunky Odesláno 17. února 2012 Nahlásit Odesláno 17. února 2012 (upraveno) zdravim.koupil sem si hodinky anchar NH25A/5105141 a jsem spokojeny.stroj maka paradne odchylka +5 sek dene.tak snad to neni nejaky problem.jinak sem cekal vice svitivosti na rucickach a na lunete ale da se to v pohode vycist :-) jestli mate nekdo tyto hodinky rad bych se zeptal okolik se mu opozduji nebo predbihaji na den diky Ahoj, tych 5 sekund denne nie je v podstate ziadna odchylka (u automatov)... Mas v nich osvedceny Seiko stroj, cize uz sa to asi velmi hybat (ta odchylka) nebude... Tych 5 sec. denne nie je ziadna chyba - moje K3ky robia nejakych cca 15 sekund denne a nejako to neriesom - je mi jednoduchsie raz mesacne upravit cas ako ist k hodinarovi a nechat ich otvorit a upravit odchylku... Predsa len otvorenie hodiniek beriem ako dost invazivny zasah do hodin... Upraveno 17. února 2012 uživatelem kilosunky
Audion Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Odesláno 28. března 2012 chcem sa opytat,mam moznost kupit Vostok Ekranoplan automatiku 2rocne za 250?...je nejake riziko poskodenia strojceka alebo na co si davat pri kupe pozor?vdaka
pato31681 Odesláno 30. března 2012 Nahlásit Odesláno 30. března 2012 Tazko povedat. Ci strojcek bezi spoznas, ako vsak bezi musis sledovat dlhsie. Najlepsia by asi bola kontrola u hodinara. Ci maju nieco za sebou spoznas podla puzdra, sklicka a remienka.
09freds Odesláno 30. března 2012 Nahlásit Odesláno 30. března 2012 Ahoj,potrebuji poradit ohledne Vostoku Ekranoplanu,ktere jsem koupil od zdejsiho clena pred mesicem. Hodinky jdou naprosto presne,odchylka cca 5 sek,ale uz trikrat se stalo,ze se zpozdily behem puldne o cca pul hodiny. Po novym nastaveni pokracuji zase s predchozi presnosti. Nevim zda zpozdeni je zpusobene nejakym zpomalenim chodu, nebo kratkodobym zastavenim. Napadlo mne zda se nenatahuji malo? Prito je nosim na ruce cely den, i v noci. Nemel bych je dotahovat rucne? Ne je to vaznejsi zavada ? Dik za radu.
Marfael Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Odesláno 31. března 2012 Tak tohle jsem neměl vidět.To je něco nádherného a už vím,na co mám šetřit
Venceremos1 Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Odesláno 31. března 2012 tie su krasne. Anchar je krasny. Raz som ja chronomachor mal arktiky, ale som ich predal lebo som chcel model Gaz14, tie mam doteraz a som s nimi moc spokojny. Minus znacky su remienky. Naozaj sa pomerne skoro oderú. Ovela dlhsie by vydrzali remienky z koze brudenej alebo tak, tie druhy co pouziva vostok europe maju lesklu upravu a su nie najkvalitnejsie, alebo proste k tejto kvalite hodiniek nevhodne. Davnejsie som tu pisal o opadavajucej farbe na hodinkach gaz quartz a naozaj ta farba opadava nadalej, tie hodinky su na vyhodenie, jedine ze by som dokazal vymenit ciselnik, ale neviem, ci u ceny 160 eur nakupnej, je to realne.... teraz inak cakam znova Arktiky, su v poste, tak ked dojdu, pochvalim sa :-)
zhrado Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Odesláno 31. března 2012 Potvrdzujem, že remienky sú menej kvalitné. Ja ich mám skoro pol roka a je už poriadne ošúchaný. Budem musieť dáky zohnať..
Audion Odesláno 1. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2012 aj ja rozmyslam o kupe ancharu,kedze ekranoplan ma divny remienok-moc siroky,len sa neviem rozhodnut aku farbu zvolit
Hassan Odesláno 3. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2012 Tak dnes na facebook accountu Vostok Europe predstaveno tohle, dostupnost v druhe polovine roku 2012, je to predbezny kousek, neni to final. Predbezna cena 700?. Co k tomu rict, nasrali mne, chtel jsem si koupit Ekranoplany, a ted budu muset vydrzet bez hodinek dalsich par mesicu jsou proste dokonaly. Poradnej budik. Specifikace zde: - Stainless steel 49 mm case , water resistant up to 300 meters. - Automatic helium release valve. - Enhanced hardened mineral K1 crystal. Thickness - 3,5mm. - Swiss made multifunctional Soprod TM36.03VE movement designed exclusively for VE and having the following modes: a) Chronograph with split time function working up to 31 days. 1st time zone (local time) indication (days, hours, minutes and seconds). c) 2nd time zone indication. d) Countdown of time (from 12 hours). e) Countdown of days (from 31 days). - Vertical mounting of tritium tubes on the dial provides improved illumination of the time indication. - Custom leather and silicon straps interchangeable by just one screw driver - Enhanced stainless steel buckle of original construction - Whole set will be packed into original VE dry box.
09freds Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Ahoj,potrebuji poradit ohledne Vostoku Ekranoplanu,ktere jsem koupil od zdejsiho clena pred mesicem. Hodinky jdou naprosto presne,odchylka cca 5 sek,ale uz trikrat se stalo,ze se zpozdily behem puldne o cca pul hodiny. Po novym nastaveni pokracuji zase s predchozi presnosti. Nevim zda zpozdeni je zpusobene nejakym zpomalenim chodu, nebo kratkodobym zastavenim. Napadlo mne zda se nenatahuji malo? Pritom je nosim na ruce cely den, i v noci. Nemel bych je dotahovat rucne? Ne je to vaznejsi zavada ? Dik za radu. Tak jsem si musel poradit sám.Výše uvedené chování hodinek bylo způsobené nedostatečným natahováním.Hodinky jsem sice nosil celý den, ale pohyb ruky (hlavně řízení auta ,počítač) byl nedostatečný pro jejich dostatečné natažení.Po změně mého chování - celodenní aktivní pohyb a došlo ke změně i u hodinek a jdou s původní přesnosti. Zřejmě mechanismus natahování je u nich méně citlivý než např. Hamiltonu X Windu, které se natahovaly bez problému i při mé utlumené činnosti.
Audion Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 tieto lunokhody zastavili moje hladanie na internete...velmi sa mi pacia ciernocervene a oranzove....fakt nieco velmi pekne a som zvedavy aka bude konecna cena
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se