Návštěvník Fandawatchu Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března @Bert mohu vás poprosit o radu jak to mám udělat? Pokud by vám to nevadilo, mohu se zeptat na váš názor? Jednak na hodinky v předmětu a jednak na tuhle komunikaci? Předem děkuji za odpovědi.
tikzot Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března V 12. 3. 2025 v 21:13, bandicoot napsal: Jako v každý hospodě, kde sedí štamgasti. Jako v každý firmě, kam vleze nováček se slovy, že u konkurence mu říkali, že tady je spousta idiotů. Proč by to tu mělo bejt jiný. Rozšířit Ale tady to vypadá jak kdyby štammgast dorazil mezi nováčky.. ale tak čemu se dneska divit že
Bert Odesláno 12. března Nahlásit Odesláno 12. března V 12. 3. 2025 v 21:15, Fandawatchu napsal: @Bert mohu vás poprosit o radu jak to mám udělat? Pokud by vám to nevadilo, mohu se zeptat na váš názor? Jednak na hodinky v předmětu a jednak na tuhle komunikaci? Předem děkuji za odpovědi. Rozšířit Ahoj. Před pár odpověďmi bude jedna prosba. Na tomto fóru si tykáme, čiň tak, děkuji. Ad uzamčení vlákna: nad prvním příspěvkem máš : možnosti moderování. Pokud tuto položku rozklikneš, objeví se Ti něco jako Uzavřít téma. Téma uzavřeš. Právo téma znovu odemčít máš Ty, moderátoři a admini. Ad "vyplatí se to" viz. první příspěvek. Finančně? Asi nikoli, hype je pryč. Emocionálně? Určitě ne, pokud se Ti kurevsky nelíbí. U hodinek za XY bych to bral jako nutnost. Já třeba na mé vysněné hodinky za móóóóc peněz vydržel čekat snad 3 roky. Protože zkrátka nebyly na trhu. Ad debata: jak jsem napsal výše, nebudu vám to borci pískat. Debata zatím IMHO výrazně nevybočuje z akceptovatelného rámce. Pokud by snad přešla v nějaké vulgarismy, či osobní výpady, odkáži vás do žumpy. Od toho tady přeci je. 2
Doporučené příspěvky