watchboy Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března Magickej cifr. Tohle je microrotor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchboy Odesláno 21. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchboy Odesláno 21. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března Nojo je tam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchboy Odesláno 21. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března hmmmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března Vypadají skvěle, i ta rejže k nim nádherně padne. Já na ně nedávno koukal, ale hesalit za mě fakt ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března Tyhle chrona na rejži, nádhera https://baltic-watches.com/en/products/bicompax-003-salmon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchboy Odesláno 22. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března Heaslit mi úplně neva, to se případně rozleští, spíš co mě děsí je ta široká celoleštěná luneta ale tím, že to nejsou nějak moc drahý hodinky, tak to neřeším, za ty prachy je to nesmysl 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 22. března Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března Jsou opravdu super a ta cena skoro neuvěřitelná za takovou parádu. Moc pěkný kousek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 24. března Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března pekna hodinka! blahopreju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchboy Odesláno 24. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března Ta čitelnost dialu je fakt neskutečná 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se