Jump to content

Recommended Posts

Posted

(: sranda ty faze... Za jak dlouho budou? Coze, potvrdit zajem osobne, nikdy. Se zblaznili ne? Pujdu na chrono nebo poresim jinak, nebudu to podstupovat pro hodinky na litacku. Podstoupil jsem, tak uvidime, kdypak budou...

Bych si vsadil tak 2 mesice max, objednat dodat hotovo. Tak u uvidime...

• Upvote 1
Posted

Samotného mě to děsí. To rychlé střídání fází, které mě postihlo. :D Co přijde příště? Jak daleko slevím ze svých zásad? Stanu se nakonec otrokem svého nutkání kupovat další a další hodinky? .... Otázky, samé otázky a žádné odpovědi. :(  

Posted
před 10 hodinami, KurtCz napsal:

Samotného mě to děsí. To rychlé střídání fází, které mě postihlo. :D Co přijde příště? Jak daleko slevím ze svých zásad? Stanu se nakonec otrokem svého nutkání kupovat další a další hodinky? .... Otázky, samé otázky a žádné odpovědi. :(  

K tomu je třeba začít kupovat i nože, a hlavně prkenný jeansy a tvrdý boty, a pokud ta konfekce bude až moc bolet můžeš si ulevit tričky bez švů a cedulek 😉

• Haha 3
Posted
před 11 hodinami, KurtCz napsal:

Je to trošku ako droga. Aspoň u mňa