Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jako proc ne? Mam jine anadigi od Citizenu (Skyhawk Blue Angel) a za mne bomba. Jen bych urcite volil model na tahu (JV1006-51L)

Odesláno

Jsou opravdu krásné jen je trošku škoda, že nejsou rádiem řízené, ale to bych asi překousnul. 🫡

• Like 1
Odesláno

Já je mám, souhlasím, že jediná škoda, že nejsou radio controlled, jinak jsou skvělý. Reálně bych zvažoval, že dokoupim i ty maskáčový...

Odesláno

Mě se asi nejvíc líbí právě na té gumě :) ikdyž finančně je asi lepší je vzít na tahu a pak si nějakou přikoupit. Nicméně mě zas mrzí že to nejsou titanovky..myslim že by jim to slušelo.

Odesláno
  V 31. 3. 2025 v 21:19, worel napsal:

Jsou opravdu krásné jen je trošku škoda, že nejsou rádiem řízené, ale to bych asi překousnul. 🫡

Rozšířit  

Mně naopak vyhovuje mít rádiem neřízené, quartz je dostatečně přesný i tak. Sou noc hezky, ještě bych brát titan pouzdro,ale je co je. Mám rád 3 ručky,ale tyhle si asi zajdu prohlédnout 😅

Odesláno

Ještě jsem koukal na Ana digi od Casia G-Shock, ale to zpracování bude od Citizenu asi úplně někde jinde, nebo co myslíte???? Zde je odkaz ,které mě padly do oka. https://www.helveti.cz/casio-g-shock-gst-b400-1aer?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=Performance Max | PNO 10 %&utm_id=21280064323&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwna6_BhCbARIsALId2Z2BWTPYAXAQYje3S2gQeZ7CKc4-18x14RGh2FJRnmWQQ8JRfs-S5eEaAjTUEALw_wcB

Odesláno
  V 1. 4. 2025 v 15:26, aelfwine napsal:

Já je mám, souhlasím, že jediná škoda, že nejsou radio controlled, jinak jsou skvělý. Reálně bych zvažoval, že dokoupim i ty maskáčový...

Rozšířit  

Ty maskáčový vypadají taky zajímavě, ale já uvažuji o těch na té gumě. Mohl by si sem hodit i nějakou fotku svých Citizenů, ze bych mrknul. Díky David 😉

Odesláno
  V 2. 4. 2025 v 6:59, spineshank napsal:

Mě se teda líbí tyto,tah a strap v balení,gumu dokoupíš 🍻

https://www.helveti.cz/citizen-promaster-eco-drive-promaster-35th-anniversary-limited-edition-jv1008-63e

Pokud bych chtěl plnohodnotné anadigi od  Casio tak bych doporučil Mudmastry jednoznačmě 

Rozšířit  

No Mudmastry se mě taky moc líbí,ale já mám tenčí ruku, tak mám strach, že by byli moc obrovský. Ale jsou moc hezký o tom žádná. Ještě jsou i možnost Protreky. 

Odesláno

někde je zkus,ony na ruce sedí mnohem líp než si myslíš

mám Casio - GWG-1000-1A9 a taky GST B100-1AER a ty Mudmastery sedí na ruce mnohem líp

Odesláno
  V 2. 4. 2025 v 8:46, Spongebob napsal:

Borci ty maskáčový v černým pvd za mě fakt neee.. 🙄

Rozšířit  

No za mě teda ty na gumě, nebo ty modré na tahu. 🤩 A jak zde psal kolega ještě pouvažuji o těch Mudmastrech. 

Odesláno
  V 2. 4. 2025 v 8:18, spineshank napsal:

někde je zkus,ony na ruce sedí mnohem líp než si myslíš

mám Casio - GWG-1000-1A9 a taky GST B100-1AER a ty Mudmastery sedí na ruce mnohem líp

Rozšířit  

Ty GST B100-1AER jsou taky moc hezký. Líbí se mi, že nejsou tak monstrozní. Jak si s něma spokojen?

Odesláno
  V 2. 4. 2025 v 12:23, worel napsal:

Ty GST B100-1AER jsou taky moc hezký. Líbí se mi, že nejsou tak monstrozní. Jak si s něma spokojen?

Rozšířit  

oboje co jsem ti psal max spokojenost,pokud bych ti měl jedny doporučit tak určo Mudmastery,lepší čitelnost,líp sedí na ruce.víc toho umí🍻

Odesláno
  V 2. 4. 2025 v 5:51, worel napsal:

Ty maskáčový vypadají taky zajímavě, ale já uvažuji o těch na té gumě. Mohl by si sem hodit i nějakou fotku svých Citizenů, ze bych mrknul. Díky David 😉

Rozšířit  

Jasně, tu jsem cvaknul

20250404_095305.jpg

20250404_095402.jpg

• Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...