Bert Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna před 17 hodinami, gentiana napsal: Myslím, že Festina dělá nejhezčí skeletony co jsem kde našel. Proboha, to vypadá, že jsi hledal pouze na stránkách Festiny. Teď vážně: takto vypadá nádherná skeletonizace strojku ETA. Zdroj: https://www.molnarfabry.com/classic-art-skeleton 1
YPO Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna No jo, ale to je UNITAS, tam se dá blbnout víc. A hlavně to nebude stát 3 litry.
Bert Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna Ypouši jasně, že máš pravdu. Podívej se ale, co @gentiana napsal. Žádný limit v ceně, žádné ohraničení strojkem. Já doufám, že dostane rozum.
Salamaster Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna Konečně vlákno pro mě . Ale ty skeletony se mi moc nelíbí a nevím pro koho dělají ty jejich obří potápky velikost 47mm a podobně .
Frantik Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna před 26 minutami, YPO napsal: před dvaceti lety bys z nich stříkal do trenek Hajzle! 1
YPO Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna @Bert Ten kdo chce festiny si koupí festiny. Tady osvěta nefunguje. Ať si je koupí.
YPO Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna před 1 minutou, Frantik napsal: Hajzle! opatrně nebo dostaneš 10 bodů
Kex Odesláno 18. dubna Nahlásit Odesláno 18. dubna Tvl to je zase jednou vlákno Není to apríl? Z toho "skeletonu" jsem málem metnul -- proč má tu díru mezi 6 a 7?
gentiana Odesláno 19. dubna Nahlásit Odesláno 19. dubna 14 hours ago, Bert said: Proboha, to vypadá, že jsi hledal pouze na stránkách Festiny. Teď vážně: takto vypadá nádherná skeletonizace strojku ETA. Zdroj: https://www.molnarfabry.com/classic-art-skeleton Promiň, ale nelíbí. Asi jsem determinován historickými přívěskovými skeletony MONOS, který jsem měl jako děcko. (I když, ony to byly více hodinky s průhledným dýnkem, jen to průhledné dýnko bylo větší než strojek.)
t2 Odesláno 20. dubna Nahlásit Odesláno 20. dubna (upraveno) V 17. 4. 2025 v 22:23, 4st0n napsal: Vidim treba divne logo F, nepekny napis Quartz, chybi mi na cifru indexy minut, nechapu proc jsou rucky cerne a pri uchyceni zlate Hmm, to by se dalo říct i o Perreletu, že má divný logo P. Nápis quartz není horší než jinde, indexy chybí i Movadu nebo u Rado třeba. Upraveno 20. dubna uživatelem t2
4st0n Odesláno 21. dubna Nahlásit Odesláno 21. dubna Do nejakych vetsich detailu a porovnani se poustet nebudu. Ten Festina skeleton se mi take nelibi, blé. Ale klidne kupujte, asi nebudete jedini kterym se jejich styl libi, kdyz jeste znacka neak funguje
Jaros Odesláno 26. dubna Autor Nahlásit Odesláno 26. dubna Se tohle téma nasměrovalo přesně tam, kam se čekal bavíme se ale o ceně 5k s automatickým strojkem, tudiz to nejlevnější co lze sehnat. Fungují stejně jako nejlevnější Seika, Orient. Jen Festina má za stejné peníze navíc safír a 200m. K manuální práci a případné zničení myslím proč ne sekání drážek a podobně přežívají rok. Lumi má na druhou stranu Festina viditelně horší.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se