Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

areuratty   vypadá to na  50 018 1  doba zahájení výroby 1959 , ale nejsem si zcela jist, kůli ručkám . To by chtělo spíš fotku z vrchu . Ale komplení Generálka jim pomůže a je fakt, žena číselník, bych moc nesahal. mohlo by to dopadnout ještě více negativně :)     Jirka

Díky za reakci a přikládám snad povedenější foto z vrchu. Pomohla k lepší identifikaci?

post-54084-0-36820900-1494958303_thumb.jpeg

Odesláno

Když tak na to koukám budou  to 50 021 1 (011 021) z toku 1959 Jirka

Odesláno

Ahoj kolegové,

spolupracovník koupil před lety v nějakém hodinářství za pár stovek tyto skeletony.

Nyní narazil na tento inzerát:

http://www.starozitnosti.net/produkt/prim-skeleton-typ-38-stp0927/

Hodinky pocházejí údajně z počátku 90. let, nenesou ale na sobě žádné označení.

Chtěl bych vás požádat o bližší identifikaci a nějaké informace. Příp. máte je někdo?

Předem děkuji.

post-24638-0-23671900-1495214505_thumb.jpg

Odesláno

Prim TTC Longlife ---- Už jsem něco pozjistil od pana Hovorky.  Další experiment z divokého období 90 let . Nakonec se to prej nevyrábělo a nějaké vyrobené ciferníky kolují... Jeden je ve Svitavách ale nejspíš mi ho jeho majitel neprodá.   

Odesláno (upraveno)

Ahoj,

prosím o pomoc s identifikací hodinek PRIM. Šířka 41mm, s korunou 44mm, nejblíže se podobají tomuto typu hodinek: Pánske hodinky PRIM Sport 41 Q

Dostaly se ke mně přes známého, dýnko nikdo nesundával, ale jde jistě o quartz - a jdou dobře, nemám nářadí a nechci dýnko nešetrnou manipulací poškrábat.

Nesedí luneta, korunka taktéž nebude původní a na ciferníku je uvedeno 100 m, místo 50m.

Myslíte, že jde o nějakou skládačku nebo máme štěstí na nějakou super raritní limitovanou edici? :D

Díky.

Upraveno uživatelem luciasek

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...