CsabaC Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 Po prim debatach v praci, sa kolega popozeral doma a nasiel 4x primky po otcovi. PS2ky poznam. Chcel by som Vas poprosit o identifikáciu ostatnych. Chcel by ich dat do povodneho stavu a nosit ich. Zaujimalo by ho aj to, ake boli povodne remienky k nim. Dakujem za odpovede.
CsabaC Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 Chlapi, tak uz len spodna rada je zaujimava. Medzicasom som nasiel ze tie vpravo hore su 66 184 3
honza.hasic Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 Zdravim Vas, rad by som sa spytal na tieto LCD digi. Je mozne, ze sa robili kopie, alebo je to chyba pri vyrobe? Na "mesic" chyba makcen, normalne to asi nie je, ci? V biblii tam "Ě" je.Strojcek netusim ci je OK, este som nevidel tieto LCD-cka zvnutra. Vdaka.Ty digitálky se vyráběly komplet v SSSR takže je možné že to je výrobní chyba - prostě jim vypadl háček (což běžně azbukář nevidí) a než na to přišli dostala se série do prodeje.
Harwey Odesláno 30. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2017 To honza.hasic:vlastne ano, moze byt, vdaka za info:)
honza.hasic Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 Tak mi právě před chvílí doskákal balíček z Nového Města nad Metují a tím se mi podařilo dokompletovat "Botswanskou Trikoloru". Bílá / Modrá / Černá. Pořád mi ale vrtá hlavou to pouzdro co je u modrých. Je vykrojené a má 20 mm rozteč. Je to nějaká omezená série experiment nebo kde se vzalo tu se vzalo ? Nevíte někdo krapet více ?
Hardslimer Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 To bylo puvodni pouzdro, ktere potom nahradilo klasicke PS2.Vseobecne je vzacnejsi, protoze dobrych kousku se zachovalo jak safranu.
honza.hasic Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 Takže pouzdro vyrobené původně pro kalibr 69 ?
Hardslimer Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 Delas ze me kokota?Pred tremi roky ses tady ptal na to a same: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/25566-prim-automatic/?p=1111798
Hardslimer Odesláno 31. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2017 To honza.hasic:Nechtel jsem te zastavit v konverzaci. ;-)Jen jsem asi zvolil spatny slovosled. Za coz se vsem omlouvam. Tak to zkusim znovu. Vis, ze uz jsi toto pouzdro, tady na Chrmg, jednou resil?
honza.hasic Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Odesláno 1. září 2017 Nojo, ale zkouším jestli po čase někdo neví něco víc...to pouzdro jsem od té doby viděl i na dalších modelech s kal. 64, 68.
Hardslimer Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Odesláno 1. září 2017 Tak s tim ti poradi jedine nekdo zkusenejsi. Teda doufam, ze se toho nekdo ujme. :-)
Honza.manta Odesláno 1. září 2017 Nahlásit Odesláno 1. září 2017 Tahle pouzdra jsou z devadesátých let(výroba 93 - 95 - odhad dle doby výroby strojků) a zřejmě byly problémy s výrobou standardních PS2 pouzder. Tahle pouzdra jsou Eltonem kupovaná - výroba možná v Polsku nebo kdo ví kde. A jejich chromování je tragické - loupe se na špatné podívání, proto se jich moc nedochovalo. Toť tolik, co vím já. Možná by mohl vědět víc Accutron nebo Stanik72 nebo ještě někdo další.
straspol Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Odesláno 2. září 2017 Chlapi, tak uz len spodna rada je zaujimava. Medzicasom som nasiel ze tie vpravo hore su 66 184 3to asi těžko když mají datumovku
straspol Odesláno 2. září 2017 Nahlásit Odesláno 2. září 2017 Nojo, ale zkouším jestli po čase někdo neví něco víc...to pouzdro jsem od té doby viděl i na dalších modelech s kal. 64, 68. To by bylo zajímavé, máš nějaký fotky ?
docent_tecka Odesláno 4. září 2017 Nahlásit Odesláno 4. září 2017 Podle mych "znalosti". Barevne ciferniky (modry, sedy, bily) se delaly ve vykousnutem pouzdre. Cerny se delal v obou (vykousnute i klasicky sport2 soudek). Posobny tvar pouzdra mivaji quartz primky. Nicmene jde pouze o podobnost, pouzdro nejde zamenit
Pompeus Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Zdravím,Byl by tu někdo ochotný a pomohl by mi identifikovat tyto hodinky? Jsou po dědovi a rád bych je zrenovoval. Co jsem po zjišťoval, měl by se jednat o kal. 66 ale máji i jiné značení, po případně bude někdo vědět rok výroby?Pásek určitě nebude originální. A hlavně by mě zajímalo čím vyčistit nebo vyleštit pouzdro hodinek? Mám dojem že jsou pozlacené, ale nejsem si jistý.Děkuji za každou odpověď
docent_tecka Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 podle knizky to je model 66 313 3. Nevim proc, ale u tohodle modelu mi v hlave naskakuje oznaceni ADAM, netusim ale proc. jinak pouzdro vyčistit nepujde, mas osoupane zlaceni. muzes budto znova pozlatit (nebudou však vynikat puvodni hrany pouzdra) anebo na aukru koupit stejny typ pouzdra v lepsim stavu - občas se tam vyskytuji.
docent_tecka Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 jeste k automatum 69 ve dvou typech pouzder
colommbo Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Odesláno 8. září 2017 Milý Pompeie, jsou-li hodinky po dědovi a mají-li být památkou na něho, nechal bych je ve stavu, v jakém jsou i s tím tahem. Budeš-li s nimi cokoli dělat, už to nebudou ony...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se