FantasticFabio Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna V 22. 8. 2025 v 10:31, Jan_Jan_2006 napsal: Kluci! Slušně řečeno, doba je turbulentní. Bez nějakých invektiv.... Jak to tady do budoucna bude? Budou se zde vkládat pouze příspěvky týkající se hodinek Prim z NMnM vyrobených před červnem 2025? Jak všichni víme, dnes se v NMnM stále vyrábějí hodinky Prim, ale majitel už je MPM Quality. Netuším, jaké jsou záměry nové majitelky, ale předpokládám, že v nové produkci Prim dojde k prolnutí manufakturni výroby dílů hodinek a dílů z dovozu. Jak zde nastavíme pravidla? Myslím, že stejnou otázku si klade spousta místních členů. Asi máš pravdu , ale člověk by neměl být ignorant ! Kdyby si zde na fóru něco přečetl ( co se Primek týče ) asi by svůj dotaz přehodnotil. Jenže to vypadá že se registroval jen kvůli dotazu , protože tohle ani gůgl nechtěl najít. Ještě že se neptal na hodnotu! To se nedivím , že pak “ milovníci dobrých hodinek “ skoro vyskočili z kůže.
OndřejP Odesláno 20. září Nahlásit Odesláno 20. září Dobrý den pánové, nedávno jsem za pár kaček koupil tyto primky. Říkal jsem si že je to verze bez elast bloku, ale dnes jsem se tak kochal a všiml jsem si, že to kdysi elast blok býval. Bohužel někdo do nich nahodil 50.1. Ale když jsem koukal na internet tak jsem nenašel že by se dělali ve zlaté. Bohužel jsem ještě nenašetřil na Prim knihu, abych se skutečně podíval zda je to tak. Nevíte někdo jestli tyto dělali i zlaté, nebo je pouzdro též přehozené. S pozdravem Ondřej.
FantasticFabio Odesláno 20. září Nahlásit Odesláno 20. září V 20. 9. 2025 v 12:25, OndřejP napsal: Dobrý den pánové, nedávno jsem za pár kaček koupil tyto primky. Říkal jsem si že je to verze bez elast bloku, ale dnes jsem se tak kochal a všiml jsem si, že to kdysi elast blok býval. Bohužel někdo do nich nahodil 50.1. Ale když jsem koukal na internet tak jsem nenašel že by se dělali ve zlaté. Bohužel jsem ještě nenašetřil na Prim knihu, abych se skutečně podíval zda je to tak. Nevíte někdo jestli tyto dělali i zlaté, nebo je pouzdro též přehozené. S pozdravem Ondřej. Koukal jsem do knížky a 50 jsem našel jen v pavoukovi …..ale snad se tu za chvíli objeví fundovanější info
špelda66 Odesláno 20. září Nahlásit Odesláno 20. září Dávat foto z knihy pana Hovorky touto formou není úplně vhodné ....
FantasticFabio Odesláno 20. září Nahlásit Odesláno 20. září Právě teď, špelda66 napsal: Dávat foto z knihy pana Hovorky touto formou není úplně vhodné .... Aha , tak to se omlouvám …. Vůbec mi to nedošlo …. Omluva na @accutron !!!! Ještě sem objevil ten cifr na chromovaném pouzdře na strojku 51….jen ve stříbrné chromované ….takže žádné zlato….. asi teda skládačka. Odpovědět ještě jednou omluva!!!!!!!! 1
Honza.manta Odesláno 22. září Nahlásit Odesláno 22. září V 20. 9. 2025 v 18:16, špelda66 napsal: Dávat foto z knihy pana Hovorky touto formou není úplně vhodné .... Jsem ten obrázek smáznul. 1 1
FantasticFabio Odesláno 22. září Nahlásit Odesláno 22. září před 2 hodinami, Honza.manta napsal: Jsem ten obrázek smáznul. OK díky ! Fakt sem si neuvědomil , že to tak nelze…..
Skarohlid Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října Narazil jsem na toto zařízení na Antik-hovorka.cz. netušíte někdo k jakému účelu to sloužilo? Fotky z webu. Osobně bych si tipoval na starý tachograf, popřípadě zařízení na záznam rychlosti...
worel Odesláno 9. října Nahlásit Odesláno 9. října Ahoj mám prosím dotaz. Kdybych chtěl poslat do světa svoje Prim Aeskulap, které jsou v opravdu v krásném stavu. (chci jim nechat ještě udělat servis aby byly opravdu v TOP kondici).Originální krabičku bohužel nemám.Jakou bych mohl asi požadovat cenu? Nemám bohužel představu všude se píše něco jiného ohledně ceny, kde samozřejmě záleží na jejich stavu. Díky za informaci. Posílám foto. David PS: Tento dotaz mám ve vláknu Prim v inzerci a asi je to ve špatném vláknu tak se omlouvám, ze s tím otravuji. Diky.
MMsquared Odesláno 13. října Nahlásit Odesláno 13. října Zdravím, našel jsem v pozůstalosti hodinky. Vůbec se v tom nevyznám, pomůžete mi prosím s identifikací?
bohus76 Odesláno 14. října Nahlásit Odesláno 14. října Ahoj,jsou to docela běžné hodinky se strojkem typu 52 ( jak někteří říkají kalibr 52, verze 50 je bez data). Hodnota spíše nostalgická,jako památka na někoho. 1
worel Odesláno 23. října Nahlásit Odesláno 23. října Ahoj prosim za kamaráda s identifikací Primek. Jedna se údajně o dětské Prim. Prosim jakou by mohly mít hodnotu a jaky tam je stroječek? Děkuji David
bohus76 Odesláno 23. října Nahlásit Odesláno 23. října Jsou to nějaké dětské prim,strojek typ 68 ( verze 66 je bez datumu). Hodnota obědu v restauraci pro dva lidi. Spíše citová tedy pokud nějaká je....
worel Odesláno 24. října Nahlásit Odesláno 24. října před 9 hodinami, bohus76 napsal: Jsou to nějaké dětské prim,strojek typ 68 ( verze 66 je bez datumu). Hodnota obědu v restauraci pro dva lidi. Spíše citová tedy pokud nějaká je.... Děkuji moc
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se