Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Po několika týdnech usilovného čekání jsem se konečně dočkal a tak se musím taky pochlubit svým novým přírůstkem. :smile_anim: Zároveň bych chtěl tímto poděkovat Váženému členu chronomagu a dobrému kolegovi, že mi je pomohl tak výhodně sehnat.

Díky Richarde, mám z nich velikou radost :thumbsup_anim:

post-5646-1235575419.jpg

post-5646-1235575444.jpg

post-5646-1235575456.jpg

post-5646-1235575468.jpg

post-5646-1235575475.jpg

post-5646-1235576318.jpg

post-5646-1235575487.jpg

Upraveno uživatelem Joshua007
Odesláno

čeče GRATULACE !!!

mooc pěkný, jednoduchý, krásně veliký

taky se mi mooc líběj, asi do nich taky skáknu

užívej si, čekaj tě pěkný časy

Odesláno

tak si je uzivej, je to radost na dlouho dopredu zarucena...napis neco vic, jak jsou stare, stav.... podle ref. 2200,50 co mas v podpisu by mely mit SS tah, ne gumu, ktera ma ref. 2900.50.91...

Odesláno
  Seamaster napsal:
tak si je uzivej, je to radost na dlouho dopredu zarucena...napis neco vic, jak jsou stare, stav.... podle ref. 2200,50 co mas v podpisu by mely mit SS tah, ne gumu, ktera ma ref. 2900.50.91...

Hodinky jsou kupované 9/10/05 (UK) Ale žádné vady, škrábance, poškození apod. Prostě dokonalost sama :thumbsup_anim: Máš pravdu podle ref. 2200.50.00 by měly mít SS tah, ale jsou pouze na kaučuku a ještě k nim přibude kožený řemen. Ten je už momentálně na cestě - prodávající ho zapoměl přibalit. Já jsem nechtěl SS tah, dle mého názoru mi lépe sedí na ruce když jsou na kaučuku. A hlavně ho více využiji při potápění :speak_cool:

Odesláno
  911 napsal:
libej? tak je vymenim za tvoje JLC :D

woawww

čeče budu vo tom uvažovat, heheh

Odesláno
  straka napsal:
Mal si k nim len dve červené karty? Nie tri?

Josuhovi chybi Chronometer card, maji byt tri. Jako je to dobry tak na mazani masla na chleba mezi nami, nicmene pro pocit dokonalosti by bylo dobre ji mit.

Odesláno

Vím to tom a už je to v řešení..... :smile_anim:

Opravdu chybí Chronometer card. Předchozí majitel mi ji nedodal, pravděpodobně ji někam zašantročil :gun_bandana: Včera jsem proto napsal do Omegy a požádal je o vystavení karty nové (duplikátu) a zároveň i o COSC certifikátu.

Tak uvidíme ......... :whistling: Ale údajně prý to nebude problém.....

Odesláno
  Joshua007 napsal:
Vím to tom a už je to v řešení..... :smile_anim:

Opravdu chybí Chronometer card. Předchozí majitel mi ji nedodal, pravděpodobně ji někam zašantročil :gun_bandana: Včera jsem proto napsal do Omegy a požádal je o vystavení karty nové (duplikátu) a zároveň i o COSC certifikátu.

Tak uvidíme ......... :whistling: Ale údajně prý to nebude problém.....

Za 50 CHF není COSC certifikát problém získat, to máš pravdu.

Odesláno
  lolohh napsal:
Za 50 CHF není COSC certifikát problém získat, to máš pravdu.

Za 50 CHF ??? Já ho budu mít zdarma !!! Platí se pouze u novějších modelů........ :whistling:

Odesláno
  Joshua007 napsal:
Za 50 CHF ??? Já ho budu mít zdarma !!! Platí se pouze u novějších modelů........ :whistling:

Jak to myslíš? U jakých novějších modelů? Myslíš, že když mám hodinky staré cca dva roky, tak že by mi ho poslali? Vycházel jsem z vlákna, které tady někde je, kde poslední zprávy byly, že COSC certifikát posílají za 50CHF, tak jsem se na to vykašlal.

• Po letech...
Odesláno
  V 3. 9. 2012 v 10:15, severes napsal:

jj jasou nafherny, aky o nich uvazuju... uz asi 10 let :)

Jestli jsi si nevšiml, vl?kno je víc jak tři roky staré. Je dost pravděpodobné, že už je nebude mít:-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...