Tobi Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna Zdravím, mám dotaz-jak a čím v domácích podmínkách přilepit vložku do lunety,vložka kterou mám nemá lepící vrstvu, dík za radu Ruda.
bohus76 Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna A co vteřinové lepidlo? Hlavně kapku nanést jen špičkou párátka.
Tobi Odesláno 17. dubna Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna Na to jsem taky myslel,ale když se to napoprvé nepovede tak to už neutrhneš bez poškození.
Tobi Odesláno 17. dubna Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna před 3 minutami, Harwey napsal: 3M obojstranna lepiaca paska To bude nejlepší, pohledám na netu, dík.
bohus76 Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna Psal v domácich podminkách, tak jsem to bral, teď a tady, s domácím vybavením. Samo v nějakém hobby marketu oboustranka bude
Harwey Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna Ak vydrzis do buduceho tyzdna, mozem ti nieco poslat, mam A4 harky takejto obojstranky Vystrihnes, vyrezes podla potreby.
Tobi Odesláno 17. dubna Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna Dík,už jsem to vymyslel stříhám a vykrajuju nanopásku, tu mi dal kluk.
Tobi Odesláno 17. dubna Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna Nakonec jsem přišel na to, jak jsem s tím různě hejbal a asi to je nacvakávací-cvak a bylo.Hodinky Glycine Combat Sub.
Tobi Odesláno 17. dubna Autor Nahlásit Odesláno 17. dubna před 20 minutami, Tobi napsal: Nakonec jsem přišel na to, jak jsem s tím různě hejbal a asi to je nacvakávací-cvak a bylo.Hodinky Glycine Combat Sub. Povedlo se-
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se