Arthur N. Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 dárky k narozeninám od manželky a sestry:) holky díky!!!!! jo ještě díky lib za supr řemeny. Nosím je teď na tom Di-Modell Jumbo - hnědým a moc krásný. Napouštím ho Collonilem jen z vnějšku a je to paráda na kůži.
JanC Odesláno 1. března 2009 Nahlásit Odesláno 1. března 2009 Moc pěkný dárek k narozeninám, jsou hezké, ten řemen k nim pěkně ladí
lolohh Odesláno 18. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2010 Prosím, můžeš ten řemen nafotit na denním světle? Nebo aspoň pod nějakou lampou, lustrem a tak? Opravdu rád bych ho viděl, ale z tohodle bohužel nic nepoznám Díky.
Arthur N. Odesláno 19. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 19. ledna 2010 lolohh napsal: Prosím, můžeš ten řemen nafotit na denním světle? Nebo aspoň pod nějakou lampou, lustrem a tak? Opravdu rád bych ho viděl, ale z tohodle bohužel nic nepoznám Díky. pokusím se!
Koza_c Odesláno 19. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2010 To Arthur N. Moc pekne fotografie. Jsou pekny. Gratulace. .
Traveller Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Ten původní řemen tedy nic moc (aspoň mi se moc nelíbí) ale s tím novým - to je úplně jiná liga! Paráda.
Well Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 Dovolil jsem si fotky prohnat Photoshopem. Někdy je na nějakém srazu nafotíme lépe, budu mít novou hračku . Řemen je povedenej!
Arthur N. Odesláno 2. února 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. února 2010 Well napsal: Dovolil jsem si fotky prohnat Photoshopem. Někdy je na nějakém srazu nafotíme lépe, budu mít novou hračku . Řemen je povedenej! fotíš lépe než já (ty fotky RLT17 co od Tebe mám jsou móc fajn), takže na srazu bysme se mohli domluvit, že bych Ti zapůjčil nějaké kousky na focení. Snad se nerozhádáme! jo, jinak díky za tu úpravu fotek!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se