Baker Odesláno pátek v 13:21 Nahlásit Odesláno pátek v 13:21 Tohle téma je tak trochu mimo můj rozsah, proto potřebuji poradit ... Existují nějaké klasické digi s možností bezkontaktní platby? Když to napíši nezaobaleně, nějaké G-Shock s NFC??? Potřebuji hodinky, které permanentně zobrazují čas a nemusím je co 14 dní nabíjet. Píšu-li úplně kraviny, neveďte mě prosím správným směrem. Případně, pokud je jiné řešení, něco jako toto, asi je to taky cesta.
bandicoot Odesláno pátek v 14:49 Nahlásit Odesláno pátek v 14:49 Asi takhle (Grok): "NFC payment systems require secure data storage and communication protocols, often necessitating a microprocessor and software to handle card emulation and encryption. This complexity typically pushes devices into the smartwatch category, as they need to interface with a smartphone or app to upload and manage payment card details. A fully digital, non-smart watch with NFC would need a passive NFC chip (like SwatchPAY!) to avoid draining the watch’s battery, but integrating this into a digital display without smart features is rare due to cost and design constraints."
Baker Odesláno pátek v 18:32 Autor Nahlásit Odesláno pátek v 18:32 Dík, tak nějak jsem tušil, že to bude problém. Myslel jsem, zda není právě alternativa k swatchpay.
KurtCz Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Odesláno před 12 hodinami Něco takového umí některé Swatch. Ale zase ty hodinky nic moc. https://www.swatch.com/en-cz/swatch-pay/how-it-works/activate-on-android-or-iphone.html
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se