ragu Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna Tímhle prodejem si zatím nejsem jistej, ale zkusím to a uvidím, když mi to zůstane tak se zlobit nebudu, když se to prodá tak mám aspoň místo na plátna. Nabízím 6 printů od Firmy ze série Modrý Mauricius. Celkem bylo vyrobeno 50 kusů, přičemž celých sad bylo asi 20. Série: 45/50 Rok: 2023 Velikost: 50x70 Technika: Giclée print Podepsáno všemi umělci na každém tisku. Hliníkový černý rám s plexi, snadno vyměnitelný, bez podlepu a zásahu do printu. Při rychlým seriozním jednání přihodím katalog z výstavy. K prodeji jenom jako celek za 65 000Kč. Předání v Praze. Níže ofiko info: Citovat FIRMA je umělecká skupina sedmi českých výtvarníků, kteří se poprvé představili veřejnosti na výstavě v galerii Nová síň v říjnu 2021. Skupinu tvoří Michal Cimala, Jan Kaláb, Martin Krajc, Matěj Olmer, Pasta Oner, Michal Škapa a Karel Štědrý. Každý z těchto umělců vystavil dvě nová díla vytvořená speciálně pro tuto výstavu. Součástí instalace bylo také velkoformátové kolaborativní malířské plátno o rozměrech 6x4 metry, které všichni autoři vytvořili společně. Název skupiny, FIRMA, reflektuje aktuální provozní a sociální podmínky pozice současného nezávislého umělce. Skupina upozorňuje na skutečnost, že umělec dnes musí být nejen tvůrcem, ale i "businessmanem" a manažerem vlastního úspěchu. V roce 2023 představila skupina FIRMA svůj nejnovější projekt s názvem "Modrý Mauricius" v prostorách výstavní síně Mánes. Výstava zahrnovala autorská i kolektivní díla umělců, včetně šestidílné série monumentálních kolaborativních maleb, na kterých spolupracovali všichni umělci společně. FIRMA se profiluje jako kolektiv, který reaguje na současné výzvy v uměleckém světě a zdůrazňuje potřebu umělců být nejen tvůrci, ale i manažery vlastního úspěchu. Skupina se vymezuje vůči tradičním představám o roli umělce a usiluje o redefinici jeho pozice ve společnosti 21. století. Fotky z výstavy: https://martinfryc.eu/vystavy/vernisaz-firma-modry-mauricius/ 1 1
ragu Odesláno 30. dubna Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna Up. Nebojte se napsat, nějak se domluvíme. Nepotřebuju zoufale prodat, ale už mám vymyslenou náhradu na to místo a přijde mi škoda mít tohle někde zavřený v deskách.
ragu Odesláno 17. května Autor Nahlásit Odesláno 17. května Up, mám na cestě obraz. Tak třeba 62 000 Kč
ragu Odesláno 25. května Autor Nahlásit Odesláno 25. května Nahoru. Cena 60 000 komplet. Nějaký lajky a dotazy tady byly, tak se nebojte napsat. Je škoda aby mi to tady leželo ve složkách a na hodnotě to ztrácet určitě nebude, spíš naopak.
Doporučené příspěvky