Šimon Stoklasa Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Odesláno 27. února 2009 Ahoj, měl bych na Vás po roční pauze zase pár dotazů. Necelý rok to táhnu s hodinkami RT, moje první mechaniky vůbec. Spokojenost 100%, říkal jsem si, že spolu vydržíme minimálně dvacet let, ale.. Dneska ráno jsem se probudil a rozhodl jsem se, že dvacet let sice ano, ale nebudou jediné.. Sedl jsem k PC a začal hledat. Do oka mi padlo pár kousků od Omegy (zejména některé modely Speedmaster).. Ale nakonec jsem se zastavil u Hanhartu.. Oba dva modely Hanhartu, na které jsem se zaměřil, na mě působí dojmem, že jsou zase minimálně o krůček dál, než třeba moje dosavadní RT, už jen tím, jak vypadají Prošel jsem si tady všechna možná vlákna a z toho, co jsem vyčetl, by to měly být hodinky na úrovni, cenou sice trošku přemrštěnou, ale jinak s vynikajícím zpracováním. Pokud se v něčem pletu, byl bych rád za opravu a upřesnění z Vaší strany. Taky rád ocením uživatelské zkušenosti, jak pozitivní, tak negativní. Pokud je vše bez výhrad, tak už je asi jen na mě, zda Primus, nebo Tachy Tele Zatím teda vedou T.T. RT T.T. Primus
Šimon Stoklasa Odesláno 15. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2009 Abych nezakládal nové vlákno.. Chtěl jsem se zeptat, co znamená, když je u popisu aukce na německém ebay Ungetragen? Slovník mi to nepřeložil příliš rozumně v případě hodinek. A druhá věc - jaký je v ních rozdíl, kromě průhledu na strojek? Pochopil jsem správně, že oboje jsou nové? Děkuji No1 No2 Protože rozdíl přibližně 500ojro..
chose Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Odesláno 15. března 2009 neu: Nagelneue Uhr, ohne Vorbesitzer, die mit original Box und allen Papieren ist. nové: Zbrusu nové hodinky, bez předchozího majitele, s původní krabicí a všemi papíry. poznámka překladatele: takhle "neu" Omegy na eBay asi ne, ledaže by už i tam byli autorizovaní prodejci, o čemž silně pochybuji. ungetragen: Uhr, die eventuell (das heisst nicht zwingend) einen Erstkäufer hatte, ungetragen und mit original Box und allen Papieren ist. nenošené: Hodinky, které případně (to znamená ne nutně) měly prvního majitele, nenošené, s původní krabicí a všemi papíry. poznámka překladatele: opět, u Omeg prodávaných na eBay určitě prvního majitele měly, Omega na eBay neprodává.
Šimon Stoklasa Odesláno 15. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2009 (upraveno) Děkuju moc EDIT: Existuje na ebay nějaký na 100% ověřený obchodník, co prodává i nové Omegy? Upraveno 15. března 2009 uživatelem Šimon Stoklasa
bandicoot Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Odesláno 15. března 2009 Jednotlačítkový chronograf je echt Hanhart. IMHO: Jsou to velmi fotogenické hodinky. V reálu jsou sice moc hezké, ale v konfrontaci s cenovkou už to takový hit není. V reálu poznáš, že do ceny je hodně započítán "příběh".
chose Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Odesláno 15. března 2009 Děkuju moc EDIT: Existuje na ebay nějaký na 100% ověřený obchodník, co prodává i nové Omegy? Rádo se stalo. Jestli existuje, dlouho nebude. Kdyby chtěla Omega prodávat hodinky na webu, otevřou si e-shop. Spolehliví prodejci s nepoužitými hodinkami z druhé ruky určitě existují, hlídej si feedbacky, případně se poptej členů s více zkušenostmi, pro mě jsou zatím současné modely Omeg nad cenovým stropem.
romulada Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Odesláno 15. března 2009 Děkuju moc EDIT: Existuje na ebay nějaký na 100% ověřený obchodník, co prodává i nové Omegy? Na e.bayi je spousta obchodníků, co prodávají nové-nepoužité Omegy, v podstatě se po internetu prodávají všechny značky a vůbec není směrodatné, že mateřské firmy na internetu prodávat nechtějí. Sám jsem už na ebayi spoustu úplně nových-nepoužitých hodinek se všemi krabičkami a doklady, včetně platné záruky koupil a ani jednou jsem se nespálil, ale samozřejmě platí, že člověk musí sledovat reputaci prodejce. Spousta kamenných obchodů s luxusními hodinkami má na ebayi svůj shop-nemusíš se ničeho obávat.
Šimon Stoklasa Odesláno 15. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2009 Na e.bayi je spousta obchodníků, co prodávají nové-nepoužité Omegy, v podstatě se po internetu prodávají všechny značky a vůbec není směrodatné, že mateřské firmy na internetu prodávat nechtějí. Sám jsem už na ebayi spoustu úplně nových-nepoužitých hodinek se všemi krabičkami a doklady, včetně platné záruky koupil a ani jednou jsem se nespálil, ale samozřejmě platí, že člověk musí sledovat reputaci prodejce. Spousta kamenných obchodů s luxusními hodinkami má na ebayi svůj shop-nemusíš se ničeho obávat. a myslíte, že juwelierhaeffner je v pohodě? Mám pocit, že už jsem tady na něj četl kladné reference
Baker Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Odesláno 15. března 2009 a myslíte, že juwelierhaeffner je v pohodě? V pohode, jinak ma i sve vlastni stranky.
Šimon Stoklasa Odesláno 15. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. března 2009 V pohode, jinak ma i sve vlastni stranky. Tak díval jsem se u něj na webu a na ty omegy speedmaster za 1990EUR dává dokonce 1000 denní záruku. Tak snad s nimi nepřestřelím. Líbí se mi už dlouho.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se