TomLTR Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Odesláno 27. února 2009 Zdravim. Pořídil jsem si asi tankové hodiny AVRM. Už 3 dny nemužu přijít na to jak je seřídit. Otočnym kroužkem jsem je natáhnul, a běží slušně. Ale nemohu přijít na to čím se ovládají ručičky. Proto jestli někdo víte jak budu vděčný za rady. Tom Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gilius Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Odesláno 27. února 2009 Zdravim. Pořídil jsem si asi tankové hodiny AVRM. Už 3 dny nemužu přijít na to jak je seřídit. Otočnym kroužkem jsem je natáhnul, a běží slušně. Ale nemohu přijít na to čím se ovládají ručičky. Proto jestli někdo víte jak budu vděčný za rady. Tom Nejde ten kroužek povytáhnout,či zatlačit???? Něco podobného měl doma otec...tam se povytáhnul,našteloval se čas,znovu vrátil,natáhnul a ......šlo to
cali Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Odesláno 27. února 2009 kruzok ide povytiahnut (smerom akoby z palubovky von) a jeho otacanim sa potom hodinky nastavia
TomLTR Odesláno 1. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2009 Pánové díky za rady. už jsou seřízeny, nechtěl jsem to brát násilim aniž bych si byl jist že to tak je
TomLTR Odesláno 6. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2009 Nastaveno, seřízeno a po 5 dnech je odchylka cca 6 minut. Je to moc nebo málo??? dalo by se to nějak zlepšit??? Díky Tom
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se