gathis Odesláno 31. května Nahlásit Odesláno 31. května Velká gratulace ke statnicím a jsem rád, že výběr se povedl a přítel měl radost. Kdy začneme vybírat hodinky pro Tebe? Tak ať se daří a příležitostně se tu můžeš stavět, my tu budeme 2
tommasini Odesláno 1. června Nahlásit Odesláno 1. června Super. Na to budete vzpomínat už pořád. Krásný jsi vybrala. 1
dramacatlady Odesláno 1. června Autor Nahlásit Odesláno 1. června V 31. 5. 2025 v 5:38, gathis napsal: Velká gratulace ke statnicím a jsem rád, že výběr se povedl a přítel měl radost. Kdy začneme vybírat hodinky pro Tebe? Tak ať se daří a příležitostně se tu můžeš stavět, my tu budeme Já mám před sebou ještě rok studia, státnice sice mám, ale diplomka trochu okrouhá, takže plnohodnotný magistr ještě nejsem, ale kdyby se tu za rok objevilo vlákno "co pro přítelkyni k promocím" ať je to růžový a kovový 1
gathis Odesláno 1. června Nahlásit Odesláno 1. června Neboj, nasměrujeme ho správně, ale vzhledem k době od zapsání do pořadníku po dodání už měl tak před rokem objednat 3 1
Chronopetr Odesláno 3. června Nahlásit Odesláno 3. června Gratuluji, skvělý výběr! Za promoce se Bambina asi hodí lépe než potápky nebo jiné sportovně laděné modely. Těšíme se na nového člena Chronomagu! Dvoje mechaniky doma, to už je jasná vstupenka mezi chronomagory.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se