Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Poslední dobou zvažuji koupi nějakých hodinek tzv. na lítačku.

Potřebuji nějaké na trávení volných chvil ať už venku ,doma,nebo třeba dovolené.

Mám dvě holky -5 a 14 let a občas je to s nimi o hodinky. Tedy spíše s tou menší

Něco jsem si už prošel,ale poslední dobou jsem nějaký vyhořelý a už nemám vůbec přehled. Možná i proto se vracím k modelům co jsem měl a byly fajn.

Požadavky jsou vcelku jednoduché

Potápky-tzn. minimálně 200m wr

Tah

Automatický nátah

Sklíčko-nejlépe safír

Velikost 42-44

Luneta

Když mě zaujmou,můžou být i z druhé ruky

Klidně i nějaký microbrand.

Preferuji něco spíše do 10 tis. (Přeci jen budou více v ohrožení)

Cenový strop je 20 tis. ,ale tam mě napadají jen Steinhart Ocean One GMT BLACK-RED.2 Ceramic

3b6eecb8f78de4803e20521604469e02.jpg

V levnějších vodách koukám po Citizen Promaster v titanu. Tam mě s..e minerální sklíčko f041961a4358362d595f7a7da3e654a7.jpg

nebo Orienty,ale tam je ten samej problém f47f04fbcabc2bd9a96be8d793b213f5.jpg

Pak ještě Spinnaker Dumas2f2e2cc24c9336c823d4e521a18b85c9.jpg

nebo Zelos Jota(ty mají super zpracování)

7371c41d4c1012b9b236fa15bc86cadd.jpg

Budu rád za každý podnět,nebo i nabídku

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Pokud tě nehoní mlsná na nový kus a potřebuješ jenom ochránit stávající hodinky, tak je nejjednodušší řešení koupit si potítko, navlíknout to přes hodinky a máš klid za tři stovky. 

https://potitka.heureka.cz

Vyzkoušeno a funguje to.

Odesláno
Pokud tě nehoní mlsná na nový kus a potřebuješ jenom ochránit stávající hodinky, tak je nejjednodušší řešení koupit si potítko, navlíknout to přes hodinky a máš klid za tři stovky. 
https://potitka.heureka.cz

Vyzkoušeno a funguje to.

Také mě to napadlo,bohužel to neřeší třeba dovolenou u moře. S potítkem na pláži by to nebylo ono. Ale děkuji za inspiraci

Odesláno

Glycine ma ted spoustu novych modelu, mne se strasne libi tyhle:

image.thumb.png.b1d704b9b6ae18f9b742dfbb493794e8.png

Plus jsou i v cerne:

image.png.e1b19330402bf001b093a7ac8ada9e60.png

Bohuzel jen na hadre, ale mam od nich potvrzene, ze tahy z jinych modelu na ne jdou.

Nebo mrkni na HGP, ti delaji Monnin case potapky a maji hafo variant vcetne GMT.

https://www.hgp-watches.com/

image.thumb.png.0476ba5dce6759aa47254a1e7da1bc2b.png

Odesláno
Glycine ma ted spoustu novych modelu, mne se strasne libi tyhle:
image.thumb.png.b1d704b9b6ae18f9b742dfbb493794e8.png
Plus jsou i v cerne:
image.png.e1b19330402bf001b093a7ac8ada9e60.png
Bohuzel jen na hadre, ale mam od nich potvrzene, ze tahy z jinych modelu na ne jdou.

Nebo mrkni na HGP, ti delaji Monnin case potapky a maji hafo variant vcetne GMT.
https://www.hgp-watches.com/
image.thumb.png.0476ba5dce6759aa47254a1e7da1bc2b.png

Ty HGP jsou moc pěkný,hlavně v tom GMT a mají i můj oblíbený tah. Děkuji,zatím asi favorit

Odesláno

Nechci nějak moc lobovat za Glycine, ale jsou skoro o 3 mm nižší než ty H.G.P. (10,45 mm X 13,2 mm) a mají lepší strojek (Sellita SW200-1 X Seiko NH). 😉

Odesláno
Nechci nějak moc lobovat za Glycine, ale jsou skoro o 3 mm nižší než ty H.G.P. (10,45 mm X 13,2 mm) a mají lepší strojek (Sellita SW200-1 X Seiko NH). 

To máš pravdu,ale ty HGP jsou mi tak nějak příjemnější. Retro a ten tah přímo miluju.
Něco takového hledám.
Další nápady ?

Odesláno

A co orient star, ty už ten safír mají.

Na timestore tu každou chvíli někdo postuje 10% slevu, tak se pak dá dostat pod 20k. (A na nějakých stránkách jsou i rovnou pod 20k)

Screenshot_20250508-133750.png

Odesláno (upraveno)

Ty žluťásky Zoreta má kamoš tady z fóra, měl jsem je na ruce X krát a jsou fakt krásný! Kór když je pošleš na žlutej tropic!!

Jinak jsem i Wolbrookista takže taky dobrý :D

máme doma Skindivery a točíme na nich asi 4 barvy tropicu...super. Jen trošku ostřejší hrany.. ale zas asi lepší jak ožužlanej bombón.

edit: ještě bych doporučil tyhle..měl jsem je v černé a top hodinky ;)

na tyhle modrý mám zálusk

christopher-ward-1.jpg

Upraveno uživatelem Spongebob
  • Like 3
Odesláno
Ty žluťásky Zoreta má kamoš tady z fóra, měl jsem je na ruce X krát a jsou fakt krásný! Kór když je pošleš na žlutej tropic!!
Jinak jsem i Wolbrookista takže taky dobrý
máme doma Skindivery a točíme na nich asi 4 barvy tropicu...super. Jen trošku ostřejší hrany.. ale zas asi lepší jak ožužlanej bombón.
edit: ještě bych doporučil tyhle..měl jsem je v černé a top hodinky
na tyhle modrý mám zálusk

christopher-ward-1.thumb.jpg.3362734034f5168b840c9ee55381c320.jpg

Od ChW se mi líbí jen dvoje a ani jedny už se myslím nedělají
Wolbrook jsou krásný,něco takového a jsem spokojenej,ale ve velikosti 42mm. Jinak je to na moji tlapu prostě malé.
Tipuju,že ty Zoreta má ode mě-tedy pokud mu je koupila přítelkyně na Vánoce a jsou opravdu super. Zpracovaní je bomba,tah se sponou s mikroregulaci,leštěnky a přitom tool hodinky.
Jediné co mě na nich vadilo a byla taková disproporce ruček vůči celým hodinkám. Bejt trošku masivnější,tak nemají chybu. Ale to už je spíše ode mě taková úchylka hledat na všem chybu

Odesláno

Teď sem byl na bazoši a mají tam pěkný Štajnharty , někde vod Liberce s chce za ně 11….. jestli neva druhá ruka….  gmt …. Velikost neuvedena ale řekl bych 42 ….. 

Odesláno

@Juraj11 - pokud by ses chtel odvazat a nevadilo by ti zkusit neco jineho, tak rozhodne muzu doporucit thajske Wise. Kvalita zpracovani je prvotridni, designy nejsou vylozene zadna kopirka. Taky to neni za tasku hrusek jak cinan. Ale fakt to stoji za to. I kdyz teda velikostne mensi, ale treba si vyberes.

https://wisetimepiece.com/collections/adamascus

• Like 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...