Návštěvník Tada Odesláno 2. března 2009 Nahlásit Odesláno 2. března 2009 Jojo, od Lamborghini toho mají víc. Na některých mají dokonce i dost přes 100tis Km natočeno a pochvalují si jejich spolehlivost
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 2. března 2009 Nahlásit Odesláno 2. března 2009 Na dálnici by to asi nebylo reálné ujet, ale kdybych se svým gazikem vjel do lesa nebo na pole, tak by Ital neměl šanci
bandicoot Odesláno 2. března 2009 Nahlásit Odesláno 2. března 2009 (upraveno) Už jsem viděl na fotkách Gallardo ve verzi Carabinieri. Jednou v serpentinách nad Monakem jsem se připletl do honičky podobných aut v civilním provedení, Diablista chtěl dohnat Ferraristu (hoši asi moc hráli NFS) a tak zahrábnul, že na 50 metrů vyslal kamínek jako projektil a udělal mi ďouru do plechový masky jak od malorážky... jsem ho nedohnal abych mu něco řekl... edit: ne ďouru, ale důlek Upraveno 2. března 2009 uživatelem bandicoot
Pribina Odesláno 2. března 2009 Nahlásit Odesláno 2. března 2009 no jo nekteri policiste jezdi v Lamborghini, nekteri ve Feliciich
Senseeei Odesláno 2. března 2009 Nahlásit Odesláno 2. března 2009 Na dálnici by to asi nebylo reálné ujet, ale kdybych se svým gazikem vjel do lesa nebo na pole, tak by Ital neměl šanci Su to cisto dialnicne specialy
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se