Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahojte, je tu někdo z Kutné hory nebo jí už někdo navštívil. Budu tam v neděli a chtěl bych nějaký tip kam se zajít podívat popř. nějakou restaraci kde dobře vaří. 

AI mě doporučilo:
Vlašský dvůr
Chrám sv. Barbory
Sedlecká kostnice

Tíky za každý tip

Odesláno

Nejsem sice z Kutný Hory, ale párkrát jsem tam už byl :). Doporučilo to vcelku dobře asi největší pamětihodnosti ve městě (a i v hospodě se dobře najíš). Ještě bych k tomu přidal podzemí, galerii GASK - stačí i zahrada venku, je to v sousedství Barbory. Za městem pak rozhlednu Havířská bouda. Když bude hezky, tak je vidět fakt daleko.

Odesláno

Jj, muzeum hrádek a důl osel, všechno je to v centru vedle barbory, pak kostnici a katedrálu nanebevzetí panny Marie, to je na druhym konci u tabákovky. 

Prolézt si vlašský dvůr a jít se podívat do parku dolů. Kousek od Vlašského dvora nad náměstím je morový sloup a kousek nahoru kašna. Je to všechno kousek. Dá se to projít za chvíli.

Jinak Hora je zajímavá v podstatě od náměstí nahoru, dolů Tylovkou už nic moc není, akorát Tylův dům, ale je to tam už takový  neudržovaný, smutný. 

Jídlo třeba ta Pašinka, ale bejvá plno a je to zase odsunutý nahoře na Kaňku, ale v centru se taky dá, je tam toho dost. 

Odesláno
před 6 minutami, Markynin napsal:

Nevíš kde se dá u té Barbory dobře parkovat moc parkovišť tam není dá se někde v ulici?

Já to vždycky zkouším na blind na ulici v centru a místo jsem našel vždycky  +- tady https://mapy.com/s/cahogonehu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...