Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno
Nosím také jedny, docela často a rád. Mám je v rámečku ze stříbra a nechal jsem si ušít u Simona nový kožený řemen. Podědil jsem je po dědovi.

Kde se dá pořídit takový rámeček?

Návštěvník Kamil
Odesláno
To víte hoši. Tyhle rámečky dostávali jen topiči elektrárenští. :)

Dědeček byl Antonín? :o

• po 3 týdnech...
Návštěvník tolja
Odesláno
Tak už mám tuhle ČSD limitovanou edici konečně taky :)

Nafoť prosím dýnko, ď.

Odesláno (upraveno)
Jestli jsem to dobře vyluštil, tak číslo strojku začíná na 52... Mohl by to být rok jeho výroby. Je zvláštní, že na dýnku není vyraženo ČSD, už jsem takové viděl, ale čísla strojků začínala šestkou.

Podle mě by rok výroby mohlo být tohle dvojčíslí (56 čili rok 1956 v tomhle případě). A to dlouhé číslo u pérovníku je jen nějaké sériové číslo (tohle číslo na mých hodinkách začíná sedmičkou, takže rok výroby to tutově není)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Karlos
Odesláno

Na mojich hodinkach je to cislo 58 a to seriove cislo je sestciferne, takze by to mohlo byt naozaj tak.

Odesláno
Na mojich hodinkach je to cislo 58 a to seriove cislo je sestciferne, takze by to mohlo byt naozaj tak.

Pokud je to tak, tak ty moje jsou z roku 1957.

• po 3 týdnech...
Odesláno
A jakou máš přesnost? Jdou vyladit na +- 3 sekundy za den a odložením v různých polohách jsi pak skoro na nule.

Přesnost je cca. +25 vteřin za 24 hodin.

Odesláno

omlouvám se pokud to je OT, ale prostě mi to nedá:)

jelikož zatím marně sháním rámeček na Molnije abych je mohl nosit na ruce, jinak leží na stole a dívám se na ně akorát večer, našel

jsem na Netu zajímavý tuning:

http://www.watchlounge.com/wbb3/wl/watch-l...-ex-taschenuhr/

Psal jsem email panu Rolandu Kemmnerovi (na ebayi alias Erkahund) ohledně toho pouzdra (co je to za výrobce, rozměry apod.), ale

neodpověděl:( Moc se mi to líbí a Petře to sluší:)

Odesláno

zapomněl jsem napsat rezervu chodu, která činí 36,5 h a hodinky celou dobu jen ležely na stole

Odesláno
omlouvám se pokud to je OT, ale prostě mi to nedá:)

jelikož zatím marně sháním rámeček na Molnije abych je mohl nosit na ruce, jinak leží na stole a dívám se na ně akorát večer, našel

jsem na Netu zajímavý tuning:

http://www.watchlounge.com/wbb3/wl/watch-l...-ex-taschenuhr/

Psal jsem email panu Rolandu Kemmnerovi (na ebayi alias Erkahund) ohledně toho pouzdra (co je to za výrobce, rozměry apod.), ale

neodpověděl:( Moc se mi to líbí a Petře to sluší:)

To pouzdro od Kemmnera je povedeny. Mimochodem Rolland Kemmner dela ted zarucni opravy pro Eddieho z Timefactors (nevim, jestli ted dela i pouzdra a tak). Posilal jsem mu na opravu svoje PRS-20 (nekdy v unoru), ke kterym jsem prilozil anglicky/nemecky dopis s popisem zavady a kontaktem na me. Po dvou tydnech mi psal email, ze jsou hodinky opravene a druhy den je bude posilat zpet. Jeste jsem si s nim vymenil nekolik emailu. Prijemna otevrena komunikace.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...