Salamaster Odesláno 18. června 2025 Nahlásit Odesláno 18. června 2025 H. Moser & Cie rozšiřuje svoji řadu Pioneer novou kolekcí Spiced Aqua. Jedná se o 3 nové modely H. Moser & Cie Spiced Aqua Collection Centre Seconds - 42.8mm, 120m WR, HMC 201 automatic calibre s 3 denní rezervou chodu H. Moser & Cie Spiced Aqua Collection Tourbillon - 40mm, 120m WR, HMC 805 automatic calibre 3 denní rezervou chodu H. Moser & Cie Spiced Aqua Collection Cylindrical Tourbillon - 42.8mm, 120m WR, HMC 811 automatic skeleton calibre s 74h rezervou https://monochrome-watches.com/moser-pioneer-spiced-aqua-collection-turquoise-orange-introducing-price/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
stosi Odesláno 18. června 2025 Nahlásit Odesláno 18. června 2025 Naprostá paráda v těhle cenových vodách - obvykle tam zahlédnu jen nudu nebo notnou dávku nevkusu, ale tohle se fakt povedlo
Salamaster Odesláno 18. června 2025 Autor Nahlásit Odesláno 18. června 2025 Mě zaráží ten poslední model Cylindrical Tourbillon. Nevím jestli je to jen fotkou, ale to jsou ty hodinky až takhle průhledné že vidím uplně skrz ?
Horhe Odesláno 18. června 2025 Nahlásit Odesláno 18. června 2025 před 2 hodinami, Salamaster napsal: Mě zaráží ten poslední model Cylindrical Tourbillon. Nevím jestli je to jen fotkou, ale to jsou ty hodinky až takhle průhledné že vidím uplně skrz ? jo, na ruce budeš koukat na turbo a chlupy 2
Dali Odesláno 20. června 2025 Nahlásit Odesláno 20. června 2025 Nádhera, hlavně s malým cifrem. Líbí se mi, že má indexy. Chlupy nevadí, při holení huby vezmu klidně i zápěstí levé ruky. Jinak momentálně mě víc bere repetice než turbo. 1
Daemonultimate Odesláno 20. června 2025 Nahlásit Odesláno 20. června 2025 Konec konců proč ne, jako jejich ambasador.
nizkotucnytvaroh Odesláno 20. června 2025 Nahlásit Odesláno 20. června 2025 Začínám zvažovat výměnu za ledvinu. Top!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se