Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den všem.

Chtěl bych se zeptat, jestli zde najdu někoho, kdo by mi pomohl s opravou, restaurací a vyčištěním několika hodinek. Hodinky nejsou ani drahé, ani nijak výjimečné (alespoň myslím). Přestože si to přesně nepamatuji, řekl bych, že jsou všechny alespoň 30 let staré - a přesně takovou dobu se o ně nikdo vůbec nestaral. A podle toho taky vypadají. Takže bych potřeboval, aby všechny prošly servisem - kontrola, vyčistění, výměna poškrábaných sklíček a starých řemínků a ty, které nejdou, tak zprovoznění.

Je tu někdo takový, kdo toto dělá?

Děkuji za odpovědi.

Petr

Karlovy Vary

20250706_232916.jpg

Odesláno

Jen bych chtěl upozornit, kompletní rozebrání, vyčištění, složení a namazání je cca 1500 Kč/ ks. Zvážil bych u kterých se mi to vyplatí .

Odesláno

Dobře, díky za info. Jak jsem tak koukal na Onyx a Jeronima, tak ti asi dělají jen drahé hodinky, takže to by je zřejmě ani nezajímalo. Já se v tom moc nevyznám, opravu ani servis hodinek jsem vlastně nikdy nepotřeboval, takže jsem myslel, jestli si třeba tady na foru někdo tímto nepřivydělává za úplatu. Nepotřebuji to profesionálně s certifikátem, šlo by jen o to ty hodinyk dát pokud možno do chodu a udělat jim případně opravu, pokud by bylo potřeba. Každopádně díky za odpovědi.

Odesláno

Pokud chceš kompletní servis,tak to něco stojí. A za pár "šušňů" to dnes už nedělá nikdo. Teda pokud nechceš měniče baterek a nikoliv hodináře. Pak se lehce může stát,že budeš mít orvané dýnka ,poškrabané pouzdra atd.   To chceš ? 

Odesláno

Jasné, rozumím, že to něco stojí. Já bych asi nejvíce potřeboval, aby se na ty hodinky někdo podíval a řekl mi, co přibližně je potřeba na nich udělat a kolik tak cca to asi bude stát. A pka bych se rozhodl, u kterých mi za to ty peníze stojí a u kterých bych nedělal nic (znova opkauju, ty hodinky nemají žádnou celkou cenu, jen pro mě emociální z dětství). Ale třeba u těch Prim hodinek bych si klidně představoval větší servis i s výmenou sklíčka a pod. tak, aby vypadaly co nejlépe. NO a u těch úplně vlevo na obrázku, tam by mě zajímalo, jestli by šly zrestaurovat, je to značka Universal Geneve. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...