Tomáš Elsnic Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února Ahoj dostal jsem dotaz od kámoše na tyto hodinky.Máte někdo nějaké jiné info než je uvedeno na stránkách.Mě se to moc nezamlouvá.Ale třeba někdo z vás ví více. https://www.venezianico.com/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=WORLD_EU-eng-PMax-CONVERSION&utm_id=22162307956&gad_source=1&gclid=CjwKCAiAlPu9BhAjEiwA5NDSA0p-_5ldKg_q57p5_rJUBxFgF3zLjMBd93axA1cZYe7tl58ZzBqw2xoCbP4QAvD_BwE
Harwey Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února Co sa ti nezda? Venezianico je znama microbrand znacka.
Vit Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února Jedny (Venezianico NEREIDE ACQUAFORTE) tu proběhly prodejním vláknem. Prodával je @collie , zkus se ho zeptat.
Tomáš Elsnic Odesláno 27. února Autor Nahlásit Odesláno 27. února před 8 minutami, Harwey napsal: Co sa ti nezda? Venezianico je znama microbrand znacka. Díky.Mě ta značka nic neříkala.Tak když si vybere neměl by to být průšvih.
Harwey Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února Daj si tu na fore vyhladat Venezianico, najde ti to viac info.
Tomáš Elsnic Odesláno 27. února Autor Nahlásit Odesláno 27. února před 8 minutami, Harwey napsal: Daj si tu na fore vyhladat Venezianico, najde ti to viac info. Díky už na tom pracuji.
Harwey Odesláno 17. června Nahlásit Odesláno 17. června Venezianico Redentore Utopia Italian Made V5000 Caliber https://wornandwound.com/venezianico-introduces-the-redentore-utopia-featuring-the-italian-made-v5000-caliber/?utm_source=Klaviyo&utm_medium=email&_kx=qwUfz43G99DTYR5VtIkMaV7rIVkjgMpR0G2R7RpE5RY.Wukprr
bohus76 Odesláno 17. června Nahlásit Odesláno 17. června Značka v pořádku,jen dle informací se produktové prezentace ani nepřibližují skutečnému stavu,prý horší.
bluman Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července Chronologicky bola toto uz moja tretia zasadna interakcia so znackou Venezianico, ale po prvykrat som hodinky videl nazivo. Takze zacnem tu. No, nerieste, Star Wars tiez zacali epizodou IV Kedze som uz mal online objednane 2 modely Venezianico (epizoda 1. a 2. bude nasledovat coskoro ) a zrovna som zistil, ze v Bratislave maju AD, vybral som sa to tam omrknut. Zial, bol som tam s detmi, takze, aj ked mali plnu vytrinu, som rad, ze som trochu podrobnejsie stihol pozriet aspon tie, kvoli ktorym som prisiel: hlavne potapky Nereide Lapislazzuli a Coralo. Vzadu Malachite a Tungsteno 39 blue MOP. 39 mi prisli proporcne krajsie (su tensie a bez datumu), aj mi lepsie sedeli na ruke. Vlozim citat sameho seba zo susedneho fora, co som napisal bezprostredne po navsteve: Potapky Nereide na prvy dojem nenaplnili ocakavania z fotiek. Corallo (cervene) a Lapisazzuli (modre) maju tie farby gumenych remienkov take nejake divne, ako hrackarske. Aj od toho cifernika som cakal viac. Mozno na tahu alebo nejakej peknej kozi by to vyzeralo lepsie. Najviac ma na tom ale asi rusi farba resp. material lunety (tungsten). Par modelov ma ale lunety aj ocelove alebo keramicke. S odstupom casu, a hlavne ked uz mam jedny Nereidy v/na ruke, musim povedat, ze ma ten wolfram uz tak nevyrusuje. Mozno to bolo osvetlenim, co tam mali. A asi aj tie silikony by si zasluzily druhy pohlad. Oranzovy, co mam, a vlastne cele hodinky, chcem este vidiet na slnku (ked prestane prsat ) a chvilu ponosit, kym to nejak finalne zhodnotim. Stihol som este cvaknut Arsenale, ktore ma naopak prekvapili pozitivne. Nazivo tie pasy Côtes de Genève vyzerali ovela lepsie ako na fotkach a v danom momente mi celkovo Arsenale na integrovanom tahu pripadali kvalitnejsie ako Nereide. Letmo som este pozrel ultrablacky, ktore su vo viacerych modeloch. Ta cierna je zaujimava, ale napr. na potapky Nereide sa to podla mna vobec nehodi. Tak zatial tolko. Stay tuned, previous epizode will follow. 5
Vit Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července (upraveno) Díky za zajímavé shrnutí, těším se na další fotky a postřehy. Upraveno 10. července uživatelem Vit 1
Dawdler Odesláno 12. července Nahlásit Odesláno 12. července (upraveno) Jak je to s čitelností Arasnale naživo? Takhle z fotek velký špatný. Upraveno 12. července uživatelem Dawdler
actionman1 Odesláno sobota v 22:00 Nahlásit Odesláno sobota v 22:00 Arsenale som bol vyskusat v BA, su v pohode za tu cenu. Bentaky milujem a snazim sa tam jazdit co najcastejsie, takze som dost saturovany a toto je idealny suvenir Mal som vela "integralov" a pacia sa mi momentalne viac ako Twelve, o PRX, Bulovach a Nivadach ani nehovorim. Ale to je za mna. Vyksusam ich urcite, ale mali "len" modre, antracitove a aventurine. Miyota bola celkom ticha. Chcel som fialove, alebo tie absolute black, ale kedze sa situacia vyvinula, ze zena si chce ist v ramci dovci kupit nieco do Noventy Piave tak pojdem do Atelieru kedze je to na skok. Dnes som sa s nimi dohodol, ze mi tam podrzia jedny Platino a zatial to tak vyzera, ze ked budu take ake dufam, pojdem rovno do nich. Ked mi plany neskazi Biatec novymi Fusion :D. Dam echo v druhej polke augusta PS: mali tam naprd svetlo. Schudol som tak foto na ruke momentalne okolo 17,5 cm. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se