PavelH Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července Dnesek je ve znameni splneni dalsiho hodinkoveho snu a po 15 mesicich od zapsani jsem si dneska od AD vyzvedl Rolex Explorer II s cernym cifernikem. Cekani stalo za to a i ten zazitek prebrani u AD. A ted uz jen sledovat cas a uzivat 6 1
Vit Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července Také byly moje první nové. Velká gratulace, 1
PavelH Odesláno 18. července Autor Nahlásit Odesláno 18. července Dekuji, a priznavam, ze jsem dost i sledoval fotky, ktere mas ve fototematu 1 1
DarylVanHorne Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna Kruci, občas si říkám, že bych ty RLX přeci jen měl zkusit
Jarett Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna EXPII jsou nejuniverzálnější Rolexky, navíc je to poslední sportovní model, který se dělá jen v oceli, jde o opravdový toolwatche 1 1
African Odesláno 23. září Nahlásit Odesláno 23. září Obrovská gratulace a přesně jak píšou kluci, za mě je stále Exp II nej Rolex
tikzot Odesláno 23. září Nahlásit Odesláno 23. září (upraveno) V 18. 7. 2025 v 17:36, Vit napsal: Také byly moje první nové. Velká gratulace, Moje hned druhé hned po chvilkovém záchvatu s Milgama, bezva hodinky, GMT DATUM LUMI, fakt super tooly od velkého R Užívej si je @PavelH je to super✌ Upraveno 23. září uživatelem tikzot
Vit Odesláno 23. září Nahlásit Odesláno 23. září V 18. 7. 2025 v 17:39, PavelH napsal: Dekuji, a priznavam, ze jsem dost i sledoval fotky, ktere mas ve fototematu To mě těší dvojnásob.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se