PavelH Odesláno 18. července 2025 Nahlásit Odesláno 18. července 2025 Dnesek je ve znameni splneni dalsiho hodinkoveho snu a po 15 mesicich od zapsani jsem si dneska od AD vyzvedl Rolex Explorer II s cernym cifernikem. Cekani stalo za to a i ten zazitek prebrani u AD. A ted uz jen sledovat cas a uzivat Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 6 2
Vit Odesláno 18. července 2025 Nahlásit Odesláno 18. července 2025 Také byly moje první nové. Velká gratulace, 1
PavelH Odesláno 18. července 2025 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2025 Dekuji, a priznavam, ze jsem dost i sledoval fotky, ktere mas ve fototematu 1 1
DarylVanHorne Odesláno 4. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2025 Kruci, občas si říkám, že bych ty RLX přeci jen měl zkusit
Jarett Odesláno 4. srpna 2025 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2025 EXPII jsou nejuniverzálnější Rolexky, navíc je to poslední sportovní model, který se dělá jen v oceli, jde o opravdový toolwatche 1 1
African Odesláno 23. září 2025 Nahlásit Odesláno 23. září 2025 Obrovská gratulace a přesně jak píšou kluci, za mě je stále Exp II nej Rolex
tikzot Odesláno 23. září 2025 Nahlásit Odesláno 23. září 2025 (upraveno) V 18. 7. 2025 v 17:36, Vit napsal: Také byly moje první nové. Velká gratulace, Moje hned druhé hned po chvilkovém záchvatu s Milgama, bezva hodinky, GMT DATUM LUMI, fakt super tooly od velkého R Užívej si je @PavelH je to super✌ Upraveno 23. září 2025 uživatelem tikzot
Vit Odesláno 23. září 2025 Nahlásit Odesláno 23. září 2025 V 18. 7. 2025 v 17:39, PavelH napsal: Dekuji, a priznavam, ze jsem dost i sledoval fotky, ktere mas ve fototematu To mě těší dvojnásob.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se