Well Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Odesláno 6. března 2009 Tyhle hodinky byl můj nejrychlejší nákup na chronomagu . Inzerovaný prodej jsem nestihl, ale ozval se mi v pátek před šestnáctou hodinou jeden rychlejší zájemce, že mu hodinky nesedí a že je rád pustí dál. Za necelou hodinu a půl jsem měl hodinky na ruce. Zatím jsem z nich nadšen a radost mi nemůže pokazit ani po půl hodině nošení rozlepený řemen a ani při demontáži následně rozpadlá stěžejka. Za ty peníze jsou to krásné oblekovky, které mi hodně moc připomínají Nomos Orion. Zítra (tedy už dnes ráno) se jim pokusím opatřit důstojnější řemen. Přesnost doplním v sobotu večer. Chronomagu zdar .
Radimk Odesláno 7. března 2009 Nahlásit Odesláno 7. března 2009 Jojo, já je taky zakoupil, i když na nošení se nějak extra nechystám. mám je z první ruky, takže k nim mám ještě přibalený druhý pásek. Ve sbírce jsou pěkný, made in india se hned tak na hodinkách nevidí.. Jedinou chybku na nich ale mám, a to , mám ochytaný ručky, asi už od montáže. Aspoň mám důvod je otevřít...
safi Odesláno 7. března 2009 Nahlásit Odesláno 7. března 2009 Jojo, já je taky zakoupil, i když na nošení se nějak extra nechystám. mám je z první ruky, takže k nim mám ještě přibalený druhý pásek. Ve sbírce jsou pěkný, made in india se hned tak na hodinkách nevidí.. Jedinou chybku na nich ale mám, a to , mám ochytaný ručky, asi už od montáže. Aspoň mám důvod je otevřít... to já také, ale to už k tomu made in india patří
little_w Odesláno 9. března 2009 Nahlásit Odesláno 9. března 2009 No historii ma HMT peknou. Jedny (resp. dva kusy jednoho typu) mi zrovna veze kamarad z Indie. Objednal jsem si u nej po peclive uvaze 'HMT Pilot' (neptejte se me proc se to jmenuje Pilot, vim, ze dnesni definici pilotek by to asi neodpovidalo, ale potom se nabizi otazka, jestli maji 'pravo' na oznaceni pilot hodinky, ktere se v tehle podobe vyrabi beze zmeny od 60. let, anebo moderni, casto jen velmi pozlatkove libiva produkce). Uz se tesim, i kdyz predem vim, ze je az tak casto nevynosim... tech 36mm prece jen neni vubec nic moc. Jinak jsem mel tri kandidaty (TADY), a nakonec to vyhraly ty pilotky, s cernym cifernikem - vlevo nahore. Za ty prachy! ;-)
nováček Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Odesláno 11. března 2009 Zdravím všechny spokojené majitele HMT Janata. Taky jsem neodolala a jedny zakoupil... Mám je necelý týden, to znamená nic moc doba pro hodnocení přesnosti, ale věřte nebo ne, za ten týden neudělaly v součtu víc než + 20 sec. Jinak ručky mám taky trochu omaštěné
little_w Odesláno 18. března 2009 Nahlásit Odesláno 18. března 2009 ty rucky - to asi bude jako u software... ne chyba, ale vlastnost...? Kibi, cim vetsi vzorek na statistiku, tim lepe... tak nesud dne pred vecerem... az dostanu do ruky ty svoje, tak az potom to, predpokladam, potvrdim. ;-) Treba je mastna rucka s castecnym otiskem prstu neco jako trademark. Kazdopadne by mel Gil Grissom radost.
Well Odesláno 18. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2009 Zdravím všechny spokojené majitele HMT Janata. Taky jsem neodolala a jedny zakoupil... Mám je necelý týden, to znamená nic moc doba pro hodnocení přesnosti, ale věřte nebo ne, za ten týden neudělaly v součtu víc než + 20 sec. Jinak ručky mám taky trochu omaštěné Taky jsem podrobil HMT měření a výsledek je o chlup horší. Za 24 hodin + 10 minut. Ručky mám asi jako jediný v pohodě, ale zase je trošku křivě posazený ciferník. Neví někdo o dobrém hodináři v Plzni?
nováček Odesláno 20. března 2009 Nahlásit Odesláno 20. března 2009 Já jsem zatím pořád na svých +2-3 sec /den. Je pravda, ze se jednou zastavily, konkrétně při překryvu vteřinové a minutové ručky, ale po mírném poklepu už zase tikjí s uvedenou přesností i
hijo Odesláno 13. ledna 2010 Nahlásit Odesláno 13. ledna 2010 od dnes ich uz mam aj ja, veľmi sa mi páčia, naživo vyzerajú oveľa lepšie ako na rôznych fotkách, retro oblekovky na menšie tlapy made in india, v pohode aj na bežné nosenie
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se