Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

uživatel 1 a 2 konverzují, uživatel 1 odejde z konverzace .. uživatel 2 po nějaké době naváže a zpráva se jeví jako odeslaná, je vidět a všechno. Bohužel uživatel 1 vůbec neví že mu něco přišlo. Chtělo by to po opuštění konverzace znemožnit přispívání aby uživatel 2 věděl že má založit novou konverzaci.

Odesláno

Nevidí to v žádném statusu. Statusy jsou něco jiného. V záhlaví zprávy (zde příklad já a Conrad)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

je jasně vidět, že jeden účastník konverzaci opustil. Opravdu nebudu nechávat programovat skript jenom proto, že někdo je nepozorný. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...