Ľudovít Odesláno 13. září 2025 Nahlásit Odesláno 13. září 2025 Prosím, nevie niekto poradiť, keď sa mi satelitom riadené hodinky predbiehajú VŽDY O 17 SEKÚND? Vopred Ďakujem
Bert Odesláno 14. září 2025 Nahlásit Odesláno 14. září 2025 Ludovíte, vítej na fóru. Tebou zmíněné hodinky ale nejsou řízeny satelitem. Jsou řízeny signálem pozemního vysílače.
Ľudovít Odesláno 14. září 2025 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2025 Ahoj, vďaka za privítanie . Satelit, rádio... Netuším aký je v tom rozdiel. To znamená, že tento model hodiniek nemá presný čas po synchronizacii?
Kamil.K Odesláno 14. září 2025 Nahlásit Odesláno 14. září 2025 Mrkni na tohle: https://www.hodinky-365.cz/blog/citizen-promaster-sky-eco-drive-jy8100-80l-recenze
Bert Odesláno 14. září 2025 Nahlásit Odesláno 14. září 2025 Ludovíte, vzhledem k tomu, že jsi asi manuál nečetl, protože tam se dost o rádiu píše se ptám: jaký způsob synchronizace s rádiem jsi zvolil?
Ľudovít Odesláno 14. září 2025 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2025 před 5 hodinami, Jehlan napsal: zkus manuální synchronizaci Skúšal som manuálne, ale je nastavené aj automatické. Stále idú presne o tých spomínaných 17 sekúnd vopred
Ľudovít Odesláno 14. září 2025 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2025 před 4 hodinami, Kamil.K napsal: Mrkni na tohle: https://www.hodinky-365.cz/blog/citizen-promaster-sky-eco-drive-jy8100-80l-recenze Skúsim, dám potom vedieť , ďakujem
Bert Odesláno 14. září 2025 Nahlásit Odesláno 14. září 2025 Já vím, ptám se poněkud urážlivě, ale proběhla vůbec synchronizace? Nemáš tam těch 17 sekund furt z nějakého předchozího nastavení, a hodinky si jej "podržely"?
Ľudovít Odesláno 14. září 2025 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2025 před 36 minutami, Bert napsal: Já vím, ptám se poněkud urážlivě, ale proběhla vůbec synchronizace? Nemáš tam těch 17 sekund furt z nějakého předchozího nastavení, a hodinky si jej "podržely"? Neurážam sa, som vďačný za každú pomoc . Takto: keď som hodinky kúpil, podľa návodu som ich najprv resetoval, potom dlllllho nastavoval (pokým všetko nebolo ako malo byť). Nikdy mi na začiatku nenapadlo skontrolovať podľa netu, či idú presne , veril som že idú presne. To až nedávno som podľa druhých mojich hodiniek (Casio Radio Controlled LCW-M170TD-7AER) zzistil, že majú rozdielne časy (sekundy). Tak som kukol na nete presný čas. Tie CASIO idú na chlp presne. Citizen sú vždy o 17 sekúnd vopred.
Bert Odesláno 14. září 2025 Nahlásit Odesláno 14. září 2025 Pokud si dobře pamatuji, tak tyhle mají v menu příznak o tom, jak synchronizace proběhla. Tedy proběhla li korektně. Najdi, zjisti
Ľudovít Odesláno 14. září 2025 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2025 Áno, spravil som teraz synchro, sekundovka je na "H". Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Ľudovít Odesláno 14. září 2025 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2025 Už som prešiel snáď Všetky videá(na YT) ale nikde nič podobné som nenašiel.
orol Odesláno 14. září 2025 Nahlásit Odesláno 14. září 2025 Keď si to " dlllllho nastavoval " nenastavil si náhodou aj polohu sekundovej rúčky? (Adjusting the reference position)
Ľudovít Odesláno 14. září 2025 Autor Nahlásit Odesláno 14. září 2025 před 7 minutami, orol napsal: Keď si to " dlllllho nastavoval " nenastavil si náhodou aj polohu sekundovej rúčky? (Adjusting the reference position) Nie nie . Aj som kalibroval ručičky
Ľudovít Odesláno 16. září 2025 Autor Nahlásit Odesláno 16. září 2025 Tak chalani, písal som na predajňu či mi vedia poradiť, dali mi kontakt na servis. Volal som tam, ale dotyčný tam nebol, mám zavolať zajtra a dohodnúť si kedy mám prísť, kuknú sa na to. , potom Vám dám vedieť ...
Ľudovít Odesláno 18. září 2025 Autor Nahlásit Odesláno 18. září 2025 V 16. 9. 2025 v 10:48, Ľudovít napsal: Tak chalani, písal som na predajňu či mi vedia poradiť, dali mi kontakt na servis. Volal som tam, ale dotyčný tam nebol, mám zavolať zajtra a dohodnúť si kedy mám prísť, kuknú sa na to. , potom Vám dám vedieť ... Ahojte, bol som v tom servise a už to ide všetko ako má .
Ľudovít Odesláno 18. září 2025 Autor Nahlásit Odesláno 18. září 2025 před 5 hodinami, Harwey napsal: a kde bol teda zadrhel? Nooo , v tom ako tu aj jeden písal, že síce som mal nastavený presný čas, ale posunutú sekundovku. A ĎAKUJEM VŠETKÝM za pomoc
Jiří Sedlák Odesláno 24. září 2025 Nahlásit Odesláno 24. září 2025 Jako fyzicky mechanický špatně nasazená?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se