Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ludovíte, vzhledem k tomu, že jsi asi manuál nečetl, protože tam se dost o rádiu píše se ptám: jaký způsob synchronizace s rádiem jsi zvolil?

Odesláno
před 5 hodinami, Jehlan napsal:

zkus manuální synchronizaci 

Skúšal som manuálne, ale je nastavené aj automatické.  Stále idú presne o tých spomínaných 17 sekúnd vopred 🙃

Odesláno

Já vím, ptám se poněkud urážlivě, ale proběhla vůbec synchronizace? Nemáš tam těch 17 sekund furt z nějakého předchozího nastavení, a hodinky si jej "podržely"?

Odesláno
před 36 minutami, Bert napsal:

Já vím, ptám se poněkud urážlivě, ale proběhla vůbec synchronizace? Nemáš tam těch 17 sekund furt z nějakého předchozího nastavení, a hodinky si jej "podržely"?

Neurážam sa, som vďačný za každú pomoc 😊👍

Takto: keď som hodinky kúpil, podľa návodu som ich najprv resetoval, potom dlllllho nastavoval (pokým všetko nebolo ako malo byť). Nikdy mi na začiatku nenapadlo skontrolovať podľa netu, či idú presne 🙈,  veril som že idú presne. 

To až nedávno som podľa druhých mojich hodiniek (Casio Radio Controlled LCW-M170TD-7AER)  zzistil, že majú rozdielne časy (sekundy).  Tak som kukol na nete presný čas. Tie CASIO idú na chlp presne. Citizen sú vždy o 17 sekúnd vopred. 

Odesláno

Pokud si dobře pamatuji, tak tyhle mají v menu příznak o tom, jak synchronizace proběhla. Tedy proběhla li korektně. Najdi, zjisti 🙂

Odesláno
před 7 minutami, orol napsal:

Keď si to " dlllllho nastavoval " nenastavil si náhodou aj polohu sekundovej rúčky? 
(Adjusting the reference position)

;)

Nie nie 😃.  Aj som kalibroval ručičky 😉

Odesláno

Tak chalani,  písal som na predajňu či mi vedia poradiť, dali mi kontakt na servis. Volal som tam, ale dotyčný tam nebol,  mám zavolať zajtra a dohodnúť si kedy mám prísť, kuknú sa na to. 👍🙃, potom Vám dám vedieť 😊... 

Odesláno
V 16. 9. 2025 v 10:48, Ľudovít napsal:

Tak chalani,  písal som na predajňu či mi vedia poradiť, dali mi kontakt na servis. Volal som tam, ale dotyčný tam nebol,  mám zavolať zajtra a dohodnúť si kedy mám prísť, kuknú sa na to. 👍🙃, potom Vám dám vedieť 😊... 

Ahojte, bol som v tom servise a už to ide všetko ako má 👍

Odesláno
před 5 hodinami, Harwey napsal:

a kde bol teda zadrhel?

Nooo 🤭,  v tom ako tu aj jeden písal, že síce som mal nastavený presný čas, ale posunutú sekundovku. 

A ĎAKUJEM VŠETKÝM za pomoc 🍀😇👍

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...