neznalec Odesláno 10. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2009 dnes jsem se po delsi dobe dostal na internet a zjistil jsem zajimavou vec: oficialni stranky tagheuer.com maji ceskou homepage - asi rozliseni podle IP adresy. dokonce je tam nejaka forma predobjednavky na ten novej nadhernej model Grand Carrera Titanium RS2. skoda, ze momentalne neoplyvam financema, hned bych predobjednaval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2009 dnes jsem se po delsi dobe dostal na internet a zjistil jsem zajimavou vec: oficialni stranky tagheuer.com maji ceskou homepage - asi rozliseni podle IP adresy. dokonce je tam nejaka forma predobjednavky na ten novej nadhernej model Grand Carrera Titanium RS2. skoda, ze momentalne neoplyvam financema, hned bych predobjednaval. V popisu všude uvádějí "černozlatý" povrch a já tam nic zlatého nevidím. Je to fotkou nebo mysleli "stříbrný" povrch nebo jsem blbej? Jsem zvědav, jak snadno se bude měnit řemen - každou půlku řemene mají u pouzdra přichycenou 2 šrouby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2009 Jsem zvědav, jak snadno se bude měnit řemen - každou půlku řemene mají u pouzdra přichycenou 2 šrouby. Remen je klasika, ty sroubky jsou soucast kaucukoveho tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 11. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2009 Remen je klasika, ty sroubky jsou soucast kaucukoveho tahu. Aha. Já viděl jen tu malou fotku. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 27. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2009 Tag má nový, hezký katalog. Zde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benne Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2009 Tag má nový, hezký katalog. Zde hmm,tak to je parada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francesko70 Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2009 Moooc hezký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaryn Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2009 Tag má nový, hezký katalog. Zde Doopravdy skvěle propracovanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2009 Tag má nový, hezký katalog. Zde Diky,tak to je paradicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oris skeleton Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 Kráááááááááásnej katalog, hlavně jak jsou všechny hodinky "živý"....a ukazujou aktuální čas, to je moc fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
francesko70 Odesláno 2. listopadu 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2009 Čoveče, zaregistroval jsem až teprve teď! :-) Tak to je parádička. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se