Maxel Odesláno 6. října 2025 Nahlásit Odesláno 6. října 2025 Koupím viz. nadpis (a foto níže). Ideálně fullset, a rozumný stav jak vizuální tak funkční; určitě ne pre-service. Případně něco v tomto stylu = 36-39mm EDC date v jednoduchém designu na kůži. Díky za prostor! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kupa54 Odesláno 6. října 2025 Nahlásit Odesláno 6. října 2025 Ahoj, neměl bys zájem o Hamilton Jazzmaster? Mám k nim origo řemen. Tuhle fotku jsem vyhrabal, nemám je teď u sebe. Pavel Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kinaj Odesláno 8. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2025 V 16. 11. 2025 v 0:43, Maxel napsal: UP Ahoj, pokud by jsi slevil z požadavků, mám Manero 42 mm na tahu.
Maxel Odesláno 8. prosince 2025 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2025 před 14 hodinami, kinaj napsal: Ahoj, pokud by jsi slevil z požadavků, mám Manero 42 mm na tahu. Díky, ale 42mm už bude v tomhle tvaru pouzdra na mojí ruku zu viel.
kinaj Odesláno 3. března Nahlásit Odesláno 3. března V 8. 12. 2025 v 23:15, Maxel napsal: Díky, ale 42mm už bude v tomhle tvaru pouzdra na mojí ruku zu viel. Ahoj, ruka ti neporostla? Sháním střelivo. T
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se