Maro Odesláno 26. října Nahlásit Odesláno 26. října Den není nafukovací a koníčků je moc, takže něco musí z kola ven. No a jelikož na kole jsem letos stavil nejméně času, půjde do světa tahle silnice. Je prakticky nová, kupoval jsem ji na jaře a reálně najel tak 200km, což je taková ostuda, že ji raději pustím, aby mi to fiasko nepřipomínala. Kompletní parametry a geometrie například zde: https://www.kolokram.cz/silnicni-kolo-colnago-v3-disc-mkbr-shimano-105-di2-fulcrum-racing-600-50s-54-p281271/?utm_source=Google+nákupy&utm_medium=ppc&utm_campaign=Silniční+kolo+COLNAGO+V3+Disc+MKBR+Shimano+105+Di2+Fulcrum+Racing+600+50s+(54)&gad_source=1&gad_campaignid=10790269340&gbraid=0AAAAADv3miZLaHCDe48EruIBZtGUJ-z3b&gclid=CjwKCAjwjffHBhBuEiwAKMb8pMYdS4wNGs_2AfnwWMA7Ll2h7euvkdMvBQ-S71J8FWek84Jx9kFfMxoCi0EQAvD_BwE Fotit není co, je to nové kolo, rám není ani registrovaný. Představoval bych si 80.000 Kč, ale je v podstatě po sezóně, tak jsem otevřený návrhům (max se nedohodneme). Pokud by někoho zajímalo něco konkrétního, klidně SZ, fotit není co, tak jenom jeden obrázek níže. Kolo prodávám bez pedálů, po domluvě můžu nechat bikové m520 nebo za 2.500 přidám silniční Dura Ace, které jsem koupil a už na kolo nestihl dát. Děkuji Bertovi za prostor 1
Maro Odesláno 31. října Autor Nahlásit Odesláno 31. října Nečekejte zbytecně na slevy, pokud mate nejakou představu tak napište UP 78.000 Zapomněl jsem napsat ze k vidění je v Praze, ale po dohodě muzu dovézt.
Doporučené příspěvky