sibirnaya Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Odesláno 17. září 2011 su su, sak aj tie bremonty z ktorych skopčili cifernik su tiez super presne to me napadlo, krasny postreh..
instant Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Odesláno 17. září 2011 (upraveno) Bremont uz je za vodou, ked ich kopiruju haha, good point. oni sa tak uz dost dlho tvaria, nie ze by som im to ja osobne zral... edit: ale tie potapky sa im skutocne vydarili Upraveno 17. září 2011 uživatelem instant
Chumpus Odesláno 17. září 2011 Nahlásit Odesláno 17. září 2011 haha, good point. oni sa tak uz dost dlho tvaria, nie ze by som im to ja osobne zral... edit: ale tie potapky sa im skutocne vydarili Netuším jak na tom celkově jsou, ale jejich cenová politika naznačuje buď úspěchy nebo velké seběvědomí. Případně obojí dohromady Na tz-uk jsou okolo nich docela kontroverze, je to takový jejich Elton Supermarine jsou pro mě u Bremontu no.1 a zároveň jediná konkurence pro MM. Abych nebyl úplně OT, tyhle Autrany bych si i koupil, ale pokud by stály stejně jako A. Sporttaucher.
peter.tesar Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 Zdravim,hodne sa mi od A&V pacia tie "Flieger". http://www.autran-viala.de/EN/Flieger-H.htmPozdava sa mi na nich aj to, ze pri (pre mna) idealnom priemere 40 mm maju hrubku iba cca. 7 mm.Chcem sa opytat: ma ich niekto, vie ich strucne zhodnotit?Este dotaz na chronoshop: su/mozu byt v Prahe potencialne k videniu, alebo ked uz si ich raz objednam, niet cesty spat?Diky.Peter Tesar.
Z. Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 http://www.autran-viala.de/EN/Flieger-H.htm .. Este dotaz na chronoshop: su/mozu byt v Prahe potencialne k videniu, alebo ked uz si ich raz objednam, niet cesty spat? ... Skladem je nemáme, můžeme je ale objednat k nezávaznému prohlédnutí u nás na prodejně. Pokud jsou k dispozici u výrobce, mohli bychom je mít v Praze během jednoho až dvou týdnů.
peter.tesar Odesláno 7. října 2011 Nahlásit Odesláno 7. října 2011 Skladem je nemáme, můžeme je ale objednat k nezávaznému prohlédnutí u nás na prodejně. Pokud jsou k dispozici u výrobce, mohli bychom je mít v Praze během jednoho až dvou týdnů. Vdaka, momentalne nemam cestu do Prahy, ale ked to bude aktualne, vcas by som sa Vam ozval. Peter Tesar.
simon_magus Odesláno 14. října 2011 Nahlásit Odesláno 14. října 2011 Myslím, že si se s Bremont trefil docela přesně. Možná by bylo trefnější velké seběvědomí a hlavně marketing, který je stojí velké peníze, což se potom hooodně odrazí na ceně. Pravdou je, že hodinky jsou zpracované opravdu pěkně do detailu, ale to je dnes spousta hodinek daleko levnějších. Za ten jejich model supermarine chtějí snad skoro dvounásobek Seiko MM ? Tohle je opravdu velká sranda. Někde jsem dokonce četl, že v inovacích překonali Sinn a Damasko. Sice nevím v čem, beru to spíš jako další velkou srandu. Sebevědomí jim opravdu nechybí. Hodinky jsou to opravdu pěkné, ale cenou se tlačí někde, kde zatím nemají co dělat. proc by se "opravdu pekne a kvalitni hodinky" (tvoje slova) nemohly s cenou tlacit nahoru?
instant Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Odesláno 21. října 2011 Tak minuly tyzden som zabil hodinku v hodinarstve a opacil okrem ineho aj bremonty. Naklonnost opadla, supermarine su sice pekne, ale za tie peniaze rozhodne nestoja. najvacsie sklamanie je priemerna luminiscencia a hrackarska luneta. naopak, celkova ergonomia za jedna a remen je takmer cista kopia toho od seika :-) takze sinn, damasko, aj tutima mozu v klude spavat. btw, tie posledne retro serie bell & ross su nazivo delikatne. dizajner je sikovnik.
instant Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Odesláno 21. října 2011 ale tych sto dvesto rokov historie neodrbu, to si mozno myslia marketingovi kreativci ale realita je kruto ina. Skoda ze som nemal MM300 so sebou, Bremonty su uplne iny styl hodiniek. Mimochodom, subjektivne mi prisli velmi lahke, velkost povedzme akurat, nie moc velke. Za dva litre bez dane by som ich rad kupil, ale takto veru nie. Srandovnejsiu lunetu som v ruke dlho nedrzal. Luneta na MM300 je ako bankovy sejf, toto bolo ako detsky telefonik. Tak kym sa budu tvarit co su, Sinn moze smelo predavat svoje veci /ktorym paradoxne prichadzam na chut coraz viac/. Inak bolo to v Las Vegas / Caesars Palace - Forum Shops/ a jedine hodinky ktore si tam niekto za cely cas obzeral boli Bremonty (!) /po mne isiel obzerat pan ktory poctivo pockal 20min kym sa ukojim/ a Rolexy, za tu hodinu tam predali prave jedny Rolexy. Rolex mal taky kumbal oddeleny od ostatneho sveta plny tigrovanych cifernikov a bikolorov so sutrami, tak to som bol snad aj rad ze to od "beznych" ludi oddelili - ja osobne by som pred vstupom vyzadoval aj psychotesty
Návštěvník Snow Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Odesláno 21. října 2011 (upraveno) Jen malý dovětek k Bremontu. Dovolím si předložit odkaz z TZ-UK, který pomocí fotek ukáže velice precizní zpracování Supermarine. KLIK Edit - doplnění příspěvku o fotky zdroj - http://www.tz-uk.com...hp?f=1&t=128626 Upraveno 21. října 2011 uživatelem Snow
instant Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Odesláno 21. října 2011 Romane - spracovaniu na pohlad nevytykam nic, su to pekne hodinky. Skor ma prekvapili ake su pomerne nenapadne - oproti blyskavym MM300 alebo ozrutnym Glycinom. Rozhodne su to vyborne hodinky na kazdy den. Co som hodnotil negativne - a to podotykam ze sa bavime o hodinkach za 5tisic dolarov, co je balik penazi za znacku bez historie, komplikacii a vlastneho kalibru: su to divers hodinky tak maju SVIETIT /to dnes skutocne nemoze byt problem/, ale spokojny by som bol tak nanajvys s ruckami, ale cifernik je na tuto kategoriu slaby. no a luneta.. narychlo som zbehol profil na tomto ODKAZE a zajasal som: autor moj dojem vystihol absolutne presne - dokonca podla jeho vyjadrenia zrejme tiez vlastni MM300. Ten zvuk a pocit z lunety by mal byt nieco totalne kultivovane a miesto toho to robi skutocne hlasité plastove kch!-kch!-kch! no fuj "My bezel thoughts go one though as I have previously handled Supermarines and the bezel was something I thought just didn't feel right. This one included, they are quite clunky and loud to turn... I can't help but compare it to the supremely silky smoothness of my Seiko MM300, though to be fair nothing[/b] is as smooth as the Seiko. It was one of the reasons I kind of dismissed the Bremont first of all and I would certainly suggest anyone interested in one of the Supermarines to go try one and see what you think about it as I've heard from a few others who felt the same as me."
Chumpus Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Odesláno 21. října 2011 To je rána do vazu, já mám zacíleno na modrásky. Koukal jsem na fotky a tam se luminiscence zdá OK, asi to napravuje luneta. No, v Londýně je omrknu. Údajně se dá běžně dostat na 20% slevu, což by pak znamenalo, že jsou o 1000e dražší než MM. To je pořád dost, ale mně se fakt líbí.
instant Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Odesláno 21. října 2011 nazivo su modre zaujimave, ale ja by som si to s modrymi rozmyslel - modre hodinky nie su univerzalne a u tak drahych hodiniek by to mohol byt problem. cierne s ciernou lunetou mi prisli naj volba. ale ved uvidis na vlastne oci. ja som bol prekvapeny z toho rozdielu medzi obrazkami a realitou - nakoniec ako zakazdym
Chumpus Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Odesláno 21. října 2011 (upraveno) Univerzální by nebyly, diversky bych 24/7 nosit nemohl. No, už se těším, až se mi dostanou do ruky Pokud se opravdu ukáže, že mají výše popsané chyby, tak se nic neděje, aspoň mi to zjednoduší rozhodování Upraveno 21. října 2011 uživatelem Chumpus
instant Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Odesláno 21. října 2011 Tak pokial su tie druhe na vazkach mm300 tak rovno posli objednavku higuchimu. nech ti pribali aj sbdx011, mas double fun za skoro rovnake peniaze :-)
Chumpus Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Odesláno 21. října 2011 To ne, tohle budou hodinky na delší dobu, takže budu důsledný Před koupí se mi musí oboje dostat do ruky. S tunou je to tak, jak už jsem psal předtím. Základní quartz model z druhé ruky ano, to si dokážu představit. Jinak ale ne, na automaty nebo limitky nemám budget a mimo to ani využití (v kombinaci s MM)... A sice chápu, že tuna je tuna a proč stojí tolik peněz, ale to premium platit nechci. Okolo 500 éček se vždycky dá najít nějaká podobná šílenost na momentální vyblbnutí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se