Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hledám bronzovky, běžnou produkci mám celkem myslím zmapovanou, ale nějak jsem si nevybral. Typove potápky, pilotky, nejradši asi fieldy. Nechci nic masivního, velikost tak 38-40, výška pokud možno co nejnižší, max do 13. Cenově do 30, když by mě to echt chytlo tak do 50, ale to už by vážně muselo bejt. Máte nějaký tip?

Odesláno
před 5 hodinami, Rendell napsal:

V prodejní sekci jsou fíldy Wardy i s bronzovým tahem za 30.

Jo ty jsou mooc pěkný , kombinace se zelenou ….. moooc pěkný ! Prodává je Lukas3 …. 

Odesláno

Díky za tipy, až na ty Vratislavia, mám všechny už zmapovany 😉. U Vratislavie mi přijde podivný, že dělají hodinky a konkrétně k temhle jedna jediná fotka co se dá dohledat. Čekal bych, že když něco prodávám, udělám tomu taky nějaký produktový fotky.

Odesláno

Oni su maly microbrand z Polska. Tento konkretny model este len zacnu predavat, tak asi preto tam je malo fotiek.

ja som mal ten model Heritage chrono a boli skvele - super spracovanie za fajn peniaz.

Odesláno

Ahoj podle toho co píšeš by si měl koupit určitě hamiltony                                  Ale volba je i oris v chronoshopu ve slevě ....

18-32-27-8414--0175477413167-0782001-2-big.jpg

Odesláno

Nad Hamiltonama jsem uvažoval, ale nějak jsem se k nim nedokopal, na Orisky koukám už pul roku, ale nelíbí se mi ani jeden z těch nabízených cifru. No nakonec jsem vzal tohle, částečně kvůli těm plastickejm lumi číslum, snad to ukojí moji bronzovou náladu 😀

Screenshot_20251207-200816~2.png

Screenshot_20251207-200613~2.png

• Like 3
  • Díky 1
Odesláno
před 3 hodinami, Prochy68 napsal:

Nad Hamiltonama jsem uvažoval, ale nějak jsem se k nim nedokopal, na Orisky koukám už pul roku, ale nelíbí se mi ani jeden z těch nabízených cifru. No nakonec jsem vzal tohle, částečně kvůli těm plastickejm lumi číslum, snad to ukojí moji bronzovou náladu 😀

Screenshot_20251207-200816~2.png

Screenshot_20251207-200613~2.png

Zajímavá volba! Ta lumi je sqělá ale ta na vteřinovce mě fakt baví 👍

Odesláno
před 9 hodinami, FantasticFabio napsal:

Zajímavá volba! Ta lumi je sqělá ale ta na vteřinovce mě fakt baví 👍

Ted jeste aby to bylo tak skvely i v realu 😅

• Haha 1
Odesláno
před 3 hodinami, Spongebob napsal:

Ty jsou fakt super..výrobce neznám. Hlavně ty ručky se mi líbí.

Taky jsem neznal a na Chrono jsem náhodou na ně narazil.

Odesláno (upraveno)
před 4 minutami, FantasticFabio napsal:

Dobrý jsou👍 odkud pochází ? 

SeriousWatches přes Chrono24, myšleno nákup, výrobce viz Spongebob 🙂

Upraveno uživatelem Prochy68
  • Díky 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...