Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 279
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Chlapi, nechci se chlubit, ale musím Vám ukázat, co sedlám já. Honda VTX-S. Vyrobeno v USA pro Evropu. Zdarec long :thumbsup_anim:

post-965-1180898215.jpg

post-965-1180898289.jpg

Odesláno

:thumbsup_anim: je to myslim 2005. kupoval jsem si ji u LADI SAMOHYLA ve Zline.

je to vicemene jako kdyz sedis u televize ve veeeeeelikem pohodlnem kresle.

je skoro panna 3000 km najeto a zadne upravy.

za dva dny jedu do Strakonic za extra sikovnymi chlapiky a oni si s ni jiz poradi.

motor a zase motor, to je zaklad

Odesláno

dekuji viridim ji to, zitra si ji vezmu do ruky.

a ted vaha 340 kg, kroutak 150 NM. NA SVOJI VAHU JE DOCELA ZIVA I OVLADATELNA.

problem je v brzdach, staci se jich dotknout(HLAVNE ZADNI) a jedes zatacku smykem jako na malem enduru, je to ma PATA a nejprijemnejsi, brzy jsme si na sebe zvykli.

Odesláno
dekuji viridim ji to, zitra si ji vezmu do ruky.

a ted vaha 340 kg, kroutak 150 NM. NA SVOJI VAHU JE DOCELA ZIVA I OVLADATELNA.

problem je v brzdach, staci se jich dotknout(HLAVNE ZADNI) a jedes zatacku smykem jako na malem enduru, je to ma PATA a nejprijemnejsi, brzy jsme si na sebe zvykli.

Krucifix, chlape, to bys už taky mohl vědět, že u mašiny musíš na zadní brzdu zapomenout. Ta je jen pro naprosto havarijní situace a to jen v přímém směru !!!! :wheelchair: :smile_anim:

Odesláno

jo jo ,ale kdyz za sebou mas bud 1200 km v kuse je 40 stupnu tak ti ti hlava moc nebere.

nebo kdyz takhle jedes kolem Vltavy na stechovice a dale pak na Novou ves a v zatacce couva idiot s autem ktermu se zdalo ze tam vidi hřib tak neni co resit. cus :thumbsdown_anim:

Odesláno

nechci dělat chytrého, ale já jsem si teď nějak zvykl používat hodně zadní brzdu, na takovéto "domácí přibržďování, víme?" B) a vzhledem k tomu, že je na mé 650 docela předvídatelná (jednopístek, ještě provedení 2006), tak se mi to i něak zamlouvá. Jasně, že na písečku a pod mě ani nenapadne na ni hamtnout. Taky hřeším na to, že na moji brzdu u J 650 jsou stížnosti a hodně lidí ji má v záruce vyměněnou s doplatkem za novější dvoupístek, tak taky proto ji nešetřím. Ať ukáže, co v ní je :taz:

Odesláno

Já šlápnul na zadní brzdu dvakrát v životě a pokaždé jsem šel na hubu, pokaždé ovšem v malé rychlosti, takže žádný škody. Kámoš takhle zazmatkoval ve větší rychlosti (cca 80 km/h) a odnesla to zlomená ruka, noha a plasty na mašině - naštěstí padl do pankejtu s trávou, takže taky dobrý. Zadní brzdu skutečně u mého hovada používám výhradně na dobrždění. Však oni věděli, proč tam dali buben a ne kotouč.

Odesláno

Málokerý choper má dost nadimenzovanou přední brzdu aby tě s rezervou zastavila.O to lepší je na tomto druhu motocyklu brzdit oběma.Mašina je potom i podstatně stabilnější,protože se tolik nepotopí.Většinou má měkký vidle. TO Long...můžu se zeptat,kdy jsi ji kupoval?Možmá,že se známe.

Odesláno

2 HONDA no nevin nevim, jestli ze jsi midal k motorce holce moji milovane hnedy privesek na klice a jmenujes se Frodl tak urcite aaaaaano. jinak nevim LONG :thumbsup_anim:

Odesláno

Tak hoši, počasí pro moto je I.A., tak jak drtíte kilometry na svých ořích? Ikdyž, dnes je to spíš na skútr - kraťasy, pantofle a pohoda. Já mám 32,8° C ve stínu ... takže budu muset asi v podvečer :cheers:

• po 4 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...