Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Beze všeho - někde mezi Brnem, Prostějovem a Hradcem?

No jasně, ten Hradec bych klidně protáh až na Prahu - pak by mi vycházel Havlíčkův Brod, Hlinsko nebo třeba Jihlava.. Nevím, kde tam co je ale hospody jsou všude, ne? Termín nevím, je mi to jedno.

• Odpovědi 279
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Kolem Havl. Brodu nebo Hlinska by to šlo, uvidíme, co na to ještě Falkkon. Mně se podařilo urazit blinkr, pokud stihnu koupit a namontovat nové, klidně 7.7. nebo 8.7. - podle počasí.

Paráda, tak uvidíme, co se z toho vyvine :).

Odesláno

Poslední dobou je nějakej divnej luft, mně se před týdnem na srazu totálně vysypala 2 měsíce stará baterka. Naštěstí to bylo poblíž Prahy, tak jsem tam strčil novou a všechno je zase OK. Co postihlo Tebe, Falkkone?

Odesláno
Poslední dobou je nějakej divnej luft, mně se před týdnem na srazu totálně vysypala 2 měsíce stará baterka. Naštěstí to bylo poblíž Prahy, tak jsem tam strčil novou a všechno je zase OK. Co postihlo Tebe, Falkkone?

Budeš v úterý ve firmě? Pojedem možná s X-bobem okolu.Že by jsme se stavili.

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

To je 350 ??? Já myslel, že je to přebastlená nová :D Třistapadiny se dělaly vepředu s kotoučem? To teda hledím. Ale je fakt, že na Jawy nejsem expert.

Upraveno uživatelem Foundryman
Odesláno

Dneska parádní den a skvělej výlet, HK-Mladá Boleslav-Úštěk-Ústí-Děčín-Hřensko-Česká Kamenice-Mělník-Ml.Boleslav, HK. Celkem i se zablouděními nabručeno něco přes 600km, test prdele dopadl na výtečnou :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Sakra chlape to jsi mě zklamal, tohle je přece 350-640 ještě donedávna se normálně prodávala a kotouč má i ten přechozí typ. Mimochodem J640 jsme měl předím a se sajdou :-) docela prima svezení, ale přece jen koníci i po úpravých chyběli.

Odesláno
Ad Koblih - já měl z českých motorek jen ČZ 175, tam nebylo po kotoučích ani památky :D

No Čz 175 pravda ne, ale ČZ 180 už jo, takže jsi byl jen jedno číslo od kotoučovky :speak_cool: To já měl ještě Jawu 90, Jawu 350 /632, 350 638, 350 639 a 2x 350 640, Pak taky CŽ 175 / 477 a manželka ČZ 350 / 472. No pokusil jsem se to seřadit chronologicky. Vlastně nééé na začátku ještě J 21 pionýr !!!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...