Foundryman Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Odesláno 10. května 2007 V neděli má být +24°C, co takhle druhej pokus na letišti ?
falkkon Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Odesláno 10. května 2007 Jsem pro, a co Honda,Krteček?,Vor by taky přijel.
X-Bob Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Odesláno 10. května 2007 trochu vam poplevelim zase vlakno - V So-Ne jsme meli setkani mijaitelu Jawy 650. Tak jen foto na ukazku, nakonec prijelo 32 Jaw 650. Na dalsi fotce vidno, ze sidecar je opravdu rodinnne vozidlo, vhodne i pro ditka
falkkon Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Odesláno 10. května 2007 Hledím že ten sidecar je asi ve spací úpravě
Foundryman Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Odesláno 10. května 2007 Sakra, že bych si k Magně taky pořídil sajdu?
falkkon Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Odesláno 10. května 2007 V neděli má být +24°C, co takhle druhej pokus na letišti ? A v kolik? Zase mezi 14-15 ?
Foundryman Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Odesláno 10. května 2007 Jo, to budu akorát po obědě, alespoň vyvětrám kalorie.
Návštěvník tolja Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Odesláno 10. května 2007 Vím,že to sem moc nepatří, ale tuhle krásku jsme potkali pod Vyšehradem. Na něčem podobném drandili za mladých let děda s babičkou, teda bez páva =)
falkkon Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Odesláno 10. května 2007 Vím,že to sem moc nepatří, ale tuhle krásku jsme potkali pod Vyšehradem. Na něčem podobném drandili za mladých let děda s babičkou, teda bez páva =) Naopak! To sem patří
X-Bob Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Odesláno 10. května 2007 a všiměte si těch libově červeno-bíle vypletených rukojetí!!!
Milis Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Odesláno 10. května 2007 Krása:) Já proháním shadow celý týden, a už mě začíná trochu poškrabávat na mandlích\" Tady v těch našich kotěhůrkách v noci ještě mrzne. Achjo, jsem jak přesejpací hodiny. V sobotu jdu vomrknout úplně novou VT750 Shadow Spirit, prachy na ni mám ve firmě schválený, ve čtvrtek ji můžu mít. Do toho může kdykoli zavolat maník, že má pro mě Magnu za neuvěřitelný peníze.. achjo. Kurwa fňukaj takhle motorkáři?
Foundryman Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Odesláno 10. května 2007 Počkej na tu Magnu, stejně má příští tejden pršet A hned můžeš 22.6. vyrazit do Prahy na magňáckej sraz
honda Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Odesláno 10. května 2007 ty Milis,buď klidnej.Motorkáři taky fňukají.Jenom o tom neradi mluví.Mám ale dojem,že chronomag blbne lidi nejenom,co se hodinek týče!Začínáš v tom mít hokej,stejně jako frajeři,co se tady jen chtěli poradit,které-že ,,qvarcki" si to mají pořídit......a jak dopadli .Ty dopadneš úplně stejně.To už je teď jasné...che che
Foundryman Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Odesláno 10. května 2007 Jo, já fňukám pravidelně, když to mám domů takových 100-200 km a začne chcát. Což se mi stává až znepokojivě často, pokud se mnou jede paní spolubydlící, tak naprosto pravidelně. Ty kecy potom bych nikomu z vás nepřál.
honda Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Odesláno 10. května 2007 ...a,že to tu paní spolubydlící neodradí!!!Všimli jste si,že ty baby strašně moc vydrží!Hlavně,když nám mají něco překazit,pokazit,zkomplikovat,prodražiz atd atd
Foundryman Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Odesláno 10. května 2007 Honda, jo, na to ony mají nějakej zvláštní instinkt Neomylnej
Krteček Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Odesláno 10. května 2007 Falkkone pochopitelně když se domluvíte tak přijedu, není problém i když jsi mě vyfoukl cibule....., snad to přežiju. Zdar
Milis Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Odesláno 10. května 2007 ty Milis,buď klidnej.Motorkáři taky fňukají.Jenom o tom neradi mluví.Mám ale dojem,že chronomag blbne lidi nejenom,co se hodinek týče!Začínáš v tom mít hokej,stejně jako frajeři,co se tady jen chtěli poradit,které-že ,,qvarcki\" si to mají pořídit......a jak dopadli .Ty dopadneš úplně stejně.To už je teď jasné...che che A to jsem si ještě začal kupovat single malt whisky!
falkkon Odesláno 11. května 2007 Nahlásit Odesláno 11. května 2007 Falkkone pochopitelně když se domluvíte tak přijedu, není problém i když jsi mě vyfoukl cibule....., snad to přežiju. Zdar Neboj,já Ti je ukážu
Milis Odesláno 11. května 2007 Nahlásit Odesláno 11. května 2007 Řidičák sk. An mám mít někdy začátkem června. Je rozumný do tý doby jezdit bez něj???
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se