Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 279
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

trochu vam poplevelim zase vlakno - V So-Ne jsme meli setkani mijaitelu Jawy 650. Tak jen foto na ukazku, nakonec prijelo 32 Jaw 650. Na dalsi fotce vidno, ze sidecar je opravdu rodinnne vozidlo, vhodne i pro ditka smile.gif

Návštěvník tolja
Odesláno

Vím,že to sem moc nepatří, ale tuhle krásku jsme potkali pod Vyšehradem. Na něčem podobném drandili za mladých let děda s babičkou, teda bez páva =)

Odesláno

Vím,že to sem moc nepatří, ale tuhle krásku jsme potkali pod Vyšehradem. Na něčem podobném drandili za mladých let děda s babičkou, teda bez páva  =)

Naopak! To sem patří smile.gif

Odesláno

Krása:) Já proháním shadow celý týden, a už mě začíná trochu poškrabávat na mandlích\" Tady v těch našich kotěhůrkách v noci ještě mrzne.

Achjo, jsem jak přesejpací hodiny. V sobotu jdu vomrknout úplně novou VT750 Shadow Spirit, prachy na ni mám ve firmě schválený, ve čtvrtek ji můžu mít. Do toho může kdykoli zavolat maník, že má pro mě Magnu za neuvěřitelný peníze.. achjo. Kurwa fňukaj takhle motorkáři? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Odesláno

ty Milis,buď klidnej.Motorkáři taky fňukají.Jenom o tom neradi mluví.Mám ale dojem,že chronomag blbne lidi nejenom,co se hodinek týče!Začínáš v tom mít hokej,stejně jako frajeři,co se tady jen chtěli poradit,které-že ,,qvarcki" si to mají pořídit......a jak dopadli wink.gif .Ty dopadneš úplně stejně.To už je teď jasné...che che

Odesláno

Jo, já fňukám pravidelně, když to mám domů takových 100-200 km a začne chcát. Což se mi stává až znepokojivě často, pokud se mnou jede paní spolubydlící, tak naprosto pravidelně. Ty kecy potom bych nikomu z vás nepřál.

Odesláno

...a,že to tu paní spolubydlící neodradí!!!Všimli jste si,že ty baby strašně moc vydrží!Hlavně,když nám mají něco překazit,pokazit,zkomplikovat,prodražiz atd atd

Odesláno

ty Milis,buď klidnej.Motorkáři taky fňukají.Jenom o tom neradi mluví.Mám ale dojem,že chronomag blbne lidi nejenom,co se hodinek týče!Začínáš v tom mít hokej,stejně jako frajeři,co se tady jen chtěli poradit,které-že ,,qvarcki\" si to mají pořídit......a jak dopadli  ;)  .Ty dopadneš úplně stejně.To už je teď jasné...che che

A to jsem si ještě začal kupovat single malt whisky! smile.gif smile.gif smile.gif

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...