sureshot Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 mno, medzi nami aj enzo mechana ma na par modeloch mercedes hands. a tiez debaufre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 (upraveno) ale mi to vychadza aj na sea dweller (lumi bodka na 12tke ma aj sub...) potom to tu pls niekto zmazte nech su tu nightshots Upraveno 7. září 2010 uživatelem sureshot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zid Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 Po podrobnějším prozkoumání trvám na Deep Sea, kruh na hodinové ručičce je větší malinko větší než indexy (zatímco u Subu mi příde malinko menší) a navíc má tu šipku za kruhem menší a trojuhelníkového tvaru oproti šipkovitému u Subu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 Pořád se mi to zdá na Deep Sea, jako by tam byl vidět ten schůdek Ring Lock Systemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zid Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 Pořád se mi to zdá na Deep Sea, jako by tam byl vidět ten schůdek Ring Lock Systemu. Taky mám ten dojem, navíc mi ho umocňuje fakt, že lumi dělá celkem velký odraz o "stěny". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 ale mi to vychadza aj na sea dweller (lumi bodka na 12tke ma aj sub...) .... Ty mají lumi do zelena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 Tak pánové, děkuji všem zúčastněným za účast v hádání. Rozluštění hádanky je tady: Srdečně blahopřeji vítězům , a upřímnou soustrast poraženým! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 Příště přijď s něčím těžším Gratuluji, perfektní hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 Na ja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 7. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2010 Díky. Vojte, tvoje znalost mne příjemně šokovala . "Modrá lumi - Deepsea?" jsi napsal pohotově a absolutně správně! Jsou to první Rolexy s modrou luminiscencí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2010 Tak pridam aj ja... moje stojace Vosok Europe K-3 za 15 sekund... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2010 včéra jsem přispěl padesátikorunou na světlušku a dostal náramek - on ten blbec svítí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaja Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2010 Ty vole, FORTIS! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2010 Kaja - taky bys mel mozna neco nafotit Dorazis zitra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaja Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2010 Jo to by byl shot, takovy moje dilo doufam ze jo, ale jeste Ti zejtra zavolam nebo napisu, uz jsem dlouho nemel pivecko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2010 (upraveno) a jedna hádanka na dnešní večer bez odměny - už to tu jednou bylo tak kdo ví ať drží pysk Upraveno 9. září 2010 uživatelem YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2010 Nová akvizice: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2010 a jedna hádanka na dnešní večer bez odměny - už to tu jednou bylo tak kdo ví ať drží pysk neni to to, jak jste s mladym Ypousem zkouseli, co by? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2010 a jedna hádanka na dnešní večer bez odměny - už to tu jednou bylo tak kdo ví ať drží pysk Epos? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 9. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2010 neni to to, jak jste s mladym Ypousem zkouseli, co by? Epos? žádná zkouška ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se