Snekofon Odesláno 26. ledna Nahlásit Odesláno 26. ledna (upraveno) Vracím se ještě k tématu, protože mě zaujaly Baltic Hermétique Tourer, hromada barev - tam se najde snad každý - klasický vzhled, který bude bude vždycky IN + perfektní čitelnost. Na kůži si je klidně dovedu představit i u košile, na gumě, nebo NATO pak volnočasovky jak vyšité (WR150)...musím říct že ty mě zaujaly hodně... až tak že uvažuji že bych to na zkoušku objednal... jen nevím jaké - nemám žádné zelené hodinky, ale líbí se mně ty hnědé a modrá je prostě klasika https://baltic-watches.com/en/products/hermetique-tourer-blue?srsltid=AfmBOooyXVqHmvMxlV9WaRWpD4KimUL6B8AQT2wJp00Dt2foM5rZ6BJs Upraveno 26. ledna uživatelem Snekofon 2
Harwey Odesláno 26. ledna Nahlásit Odesláno 26. ledna co ta tenka korunka? sice pekne sedi do dizajnu, ale ovladanie a nastavovanie casu asi nebude velmi uzivatelsky privetive 1
Snekofon Odesláno 26. ledna Nahlásit Odesláno 26. ledna Mám obdobně zapuštěnou korunku na vice vintage Seiko hodinkách. Je to nepohodlné, ale u no date automatů to tolik nebolí, toho vězení s korunkou moc není. To u vintage days/date bez rychlopusuvu už je to otravné hodně. Ale zase oni si dřív vystačili s korekcí data jednou za čas, případně doladili minutovou. To je problém nás pacientů že potřebujeme pořád seřizovat čas na jiných hodinkách 1
Pavel87 Odesláno 26. ledna Nahlásit Odesláno 26. ledna před 11 hodinami, Snekofon napsal: Vracím se ještě k tématu, protože mě zaujaly Baltic Hermétique Tourer, hromada barev - tam se najde snad každý - klasický vzhled, který bude bude vždycky IN + perfektní čitelnost. Na kůži si je klidně dovedu představit i u košile, na gumě, nebo NATO pak volnočasovky jak vyšité (WR150)...musím říct že ty mě zaujaly hodně... až tak že uvažuji že bych to na zkoušku objednal... jen nevím jaké - nemám žádné zelené hodinky, ale líbí se mně ty hnědé a modrá je prostě klasika Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. https://baltic-watches.com/en/products/hermetique-tourer-blue?srsltid=AfmBOooyXVqHmvMxlV9WaRWpD4KimUL6B8AQT2wJp00Dt2foM5rZ6BJs Ty jsou moc pěkný! Taky se mi už delší dobu líbí asi jako dalších 100 hodinek 37 mm, safír, korunka pěkně splývající s tvarem pouzdra je za mě velké plus, no-date, aplikované indexy… co víc chtít. Snad jen, má Baltic nějaké slevy, akce??
Oldav Odesláno 26. ledna Nahlásit Odesláno 26. ledna @Snekofon Dnes jsem si přesně tyhle Balticy zkoušel v Praze na ruce. Mé trápení s výběrem hodinek na dovolenou bylo zřejmě vyřešeno. Váhám mezi sázkou na jistotu - modrou a letně žlutou variantou. ALe jedna z nich to vyhraje. @Pavel87 Baltic sleduji již delší dobu a za tu dobu jsem zatím žádné slevy nezaznamenal. Obávám se, že jak mají obrovskou poptávku, tak ke slevám ani moc motivaci mít nebudou. 1
Pavel87 Odesláno 27. ledna Nahlásit Odesláno 27. ledna V 26. 1. 2026 v 20:53, Oldav napsal: @Pavel87 Baltic sleduji již delší dobu a za tu dobu jsem zatím žádné slevy nezaznamenal. Obávám se, že jak mají obrovskou poptávku, tak ke slevám ani moc motivaci mít nebudou. Díky, Baltic zase tak nesleduju, tak neznám tu jejich cenovou strategii. Tenhle model je moooc pěkný a proste se mi moc líbí.
Spongebob Odesláno 28. ledna Nahlásit Odesláno 28. ledna Ty už jsem taky párkrát "kupoval" moc pěkný a hlavně osobitý. Až je vemeš tak se patřičně pochlub
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se