Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Vracím se ještě k tématu, protože mě zaujaly Baltic Hermétique Tourer, hromada barev - tam se najde snad každý - klasický vzhled, který bude bude vždycky IN + perfektní čitelnost.

Na kůži si je klidně dovedu představit i u košile, na gumě, nebo NATO pak volnočasovky jak vyšité (WR150)...musím říct že ty mě zaujaly hodně... až tak že uvažuji že bych to na zkoušku objednal... jen nevím jaké - nemám žádné zelené hodinky, ale líbí se mně ty hnědé a modrá je prostě klasika :)

hermetique-green-face-tropic-fkm-green.png?v=1696240899&width=2000

hermetique-brown-3-4-tropic-fkm-brown.png?v=1696239959&width=2000

filters:quality(75)

https://baltic-watches.com/en/products/hermetique-tourer-blue?srsltid=AfmBOooyXVqHmvMxlV9WaRWpD4KimUL6B8AQT2wJp00Dt2foM5rZ6BJs

Upraveno uživatelem Snekofon
  • Like 2
Odesláno

Mám obdobně zapuštěnou korunku na vice vintage Seiko hodinkách. Je to nepohodlné, ale u no date automatů to tolik nebolí, toho vězení s korunkou moc není. To u vintage days/date bez rychlopusuvu už je to otravné hodně. Ale zase oni si dřív vystačili s korekcí data jednou za čas, případně doladili minutovou. To je problém nás pacientů že potřebujeme pořád seřizovat čas na jiných hodinkách 😄

• Haha 1
Odesláno
před 11 hodinami, Snekofon napsal:

Vracím se ještě k tématu, protože mě zaujaly Baltic Hermétique Tourer, hromada barev - tam se najde snad každý - klasický vzhled, který bude bude vždycky IN + perfektní čitelnost.

Na kůži si je klidně dovedu představit i u košile, na gumě, nebo NATO pak volnočasovky jak vyšité (WR150)...musím říct že ty mě zaujaly hodně... až tak že uvažuji že bych to na zkoušku objednal... jen nevím jaké - nemám žádné zelené hodinky, ale líbí se mně ty hnědé a modrá je prostě klasika :)

https://baltic-watches.com/en/products/hermetique-tourer-blue?srsltid=AfmBOooyXVqHmvMxlV9WaRWpD4KimUL6B8AQT2wJp00Dt2foM5rZ6BJs

Ty jsou moc pěkný! Taky se mi už delší dobu líbí asi jako dalších 100 hodinek :) 

37 mm, safír, korunka pěkně splývající s tvarem pouzdra je za mě velké plus, no-date, aplikované indexy… co víc chtít. 

Snad jen, má Baltic nějaké slevy, akce??

Odesláno

@Snekofon Dnes jsem si přesně tyhle Balticy zkoušel v Praze na ruce. Mé trápení s výběrem hodinek na dovolenou bylo zřejmě vyřešeno. Váhám mezi sázkou na jistotu - modrou a letně žlutou variantou. ALe jedna z nich to vyhraje. 

@Pavel87 Baltic sleduji již delší dobu a za tu dobu jsem zatím žádné slevy nezaznamenal. Obávám se, že jak mají obrovskou poptávku, tak ke slevám ani moc motivaci mít nebudou.  

• Like 1
Odesláno
V 26. 1. 2026 v 20:53, Oldav napsal:

@Pavel87 Baltic sleduji již delší dobu a za tu dobu jsem zatím žádné slevy nezaznamenal. Obávám se, že jak mají obrovskou poptávku, tak ke slevám ani moc motivaci mít nebudou.  

Díky, Baltic zase tak nesleduju, tak neznám tu jejich cenovou strategii. Tenhle model je moooc pěkný a proste se mi moc líbí. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...