Kex Odesláno 12. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2019 OK. V tomto termínu skoro nikdo nemůže dorazit, takže tedy nejrozumnější, co můžeme udělat, je přesunout to na někdy kolem půlky ledna... Hezký Vánoce vám všem plzeňskejm magorům a sledujme aktivně tohle vlákno, v lednu se to musí povést!
M.K. Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2019 V lednu bude i snazší sehnat někde rezervaci. Mimochodem ještě myslím nebyl zmíněn Buffalo Burger Bar (taky pěknej podnik v centru, dobrý pivo, jídlo a drinky).No každopádně jestli se Plzeňácí nebudou schopni sejít na pivu, tak je svět kurevsky v nepořádku Taky přeju klidné svátky...
TomNguyen Odesláno 13. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2019 Já už jsem si vyhradil čas na vás a vy to zrušíte Pátek kolem Vánoc, to bude asi hrůza, chápu. I kdyby se nám něco podařilo něco dneska zařídit, tak stejně asi se nesejdeme. Škoda, Tak v lednu tedy
TomNguyen Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2020 Co páprdové ? nějaká aktualizace ? nebo to zase umřelo ? V sobotu je v Lokálu zabijačka, neuděláme mini-sraz ?
M.K. Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2020 Tome, to není blbej nápad. Já se tam chystám, ale čas zatím netuším...
TomNguyen Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2020 Já tam asi budu dlouho, tak snad se sejdeme ? Nějaká poznávačka ? Já pravděpodobně budu mít Seiko StO na Oysteru nebo Prospex s Pepsi lunetou na jubilee nebo bílý Orienstar Retrograde na tahu
M.K. Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2020 Já sem zkusím upřesnit čas (a hodinky ), až budu trochu vědět. Jinak Tebe si ještě pamatuju
Pavelpu27 Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2020 Já bych asi mohl. Na ruce asi autavie, nebo béčka SO. Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk
M.K. Odesláno 16. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2020 Tak jsem se obětoval pro tým a přetrpěl dvě hodiny, pět piv a vrabce se špenátem, abych zjistil jak to v sobotu bude (ne že by to nešlo zjistit na webu). Takže výkop je v jedenáct. Já to dám až někdy kolem druhý hod.
Pavelpu27 Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2020 Aha? Já myslel, že sraz bude tradičně večer? Do šesti jsem na turnaji, což mě asi diskvalifikuje. Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk
M.K. Odesláno 17. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2020 No mně by pozdější hodina taky nevadila...
Kex Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Odesláno 4. února 2020 (upraveno) Já jsem v sobotu obvykle pryč Ale rád bych to zase trochu oživil... Zkusme nastřelit nějaké dny... Já kromě pondělků můžu v týdnu prakticky kdykoliv a pátky a soboty některé (když to vím dostatečně dopředu). Upraveno 4. února 2020 uživatelem Kex
dlubix Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Odesláno 4. února 2020 Já bych se asi taky přidal a je mi jedno kdy, když to budu vědět trochu dopředu.
M.K. Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Odesláno 4. února 2020 Já nemůžu zaručit žádný konkrétní den v týdnu, ale až do konce března vím, které dny nemohu. Čili až nahodíte nějaké návrhy, napíšu...
Ruda Odesláno 31. července 2021 Nahlásit Odesláno 31. července 2021 Co se na chvíli sejít příští týden, tj. od 2. do 5. srpna?
Kex Odesláno 11. května 2023 Nahlásit Odesláno 11. května 2023 Páni a dámové, zase nám to tady pěkně umřelo... Tak to zkusím zase vykopnout. Co se KONEČNĚ sejít jakožto plzeňská buňka? Kdo by chtěl radši v týdnu a kdo spíš pátek, sobota?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se