Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, mám dotaz na hodinkách BULOVA LUNAR PILOT při zapnutí stopek ukazují čas zpožděně. Prvních 10 minut mi přijde, že asi vše ok, ale ručicka nepřeleze přes 15 minut ani po třeba 40 minutách. Prostě se stopky zpožďují a jakoby zastaví. Co by to mohlo být? Myslel jsem si, že slabá baterie, ale tu jsem nechal vyměnit, tou to není. Jinak hodiny jdou naprosto přesně. Děkuji mockrát za rady. Tom. 

Odesláno

To jsem popravdě úplně nechtěl slyšet. Ale děkuji za odpověď, asi nic jiného nezbývá. Dikes. 

• po měsících...
Odesláno

@crouch14 jak to dopadlo? Já když jsem kdysi u autorizovaného Bulova servisu poptával něco ohledně Lunar pilot, tak se v podstatě tvářili, že umí vyměnit baterku a když se nic nestane, tak vemeni celý strojek asi za 6.500,-. U mě to nakonec byla moje blbost a vlastně žádný problém nebyl... tudíž servis nebyl třeba. Ale zajímá mě jak si pochodil ty?

Odesláno

Ahoj, nakonec mi hodinky opravili v Onyxu v Jihlavě. Stálo to sice 3.000,- Kč, ale hodinky fungují zase skvěle. Měnili nějaké krokové kolo či něco takového. Teď to funguje bez chybičky. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...