Hook Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února Projížděl jsem si rubriku "Quartz", a zjistil jsem, že nejčerstvější příspěvky jsou zde z roku 2025. Drze jsem si dovolil založit toto vlákno Nejsem žádný zkušený fórista, tak snad správně Po několikaletém nošení mechanik mě stále baterkové hodinky nepřestaly bavit. Tak by mě zajímalo jak skladovat quartzové hodinky když je dlouho nenosíte, vzhledem k životnosti baterie. Má smysl vytahovat korunku. Doslechl jsem se, že i tak se trochu baterie vybíjí. Otázkou je, zda to má smysl když bereme v potaz možné vniknutí nečistot do pouzdra. Pokud to vůbec hrozí. Díky za prostor i s předpokladem, že si tady budu psát sám se sebou
warann Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února Fakt nema. Viz napr. zde https://blog.helveti.cz/otazka/pri-nenoseni-bateriove-hodinky-zastavit/
Harwey Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února korunku vytahuju v obchodoch, aby mali stale pekny cas na cifri a neutekal im 10:10
brba Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února To máš úplne jedno . Baterka sa ti tak či tak vybije . Lenže horšie je vytečená baterka , ako vybitá !!!
Daemonultimate Odesláno 6. února Nahlásit Odesláno 6. února Úspora je minimální až žádná. Baterku včas měnit ať se nepoškodí a třeba nevyteče. Krom chytrejch hodinek baterkáče nenosim, tuhle jsem si jedny pěkný pořídil a hned zas šly do světa. Vůbec mě na ruce nebavěj.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se