Tomas B. Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Odesláno 24. března 2009 (upraveno) Po půl roce vybírání jsem dospěl k tomu, že jako první serióznější hodinky si chci koupit Longines Master Collection (L2.629.4.78.3). Teď řeším otázku, kde si tyto hodinky pořídit. Napadají mě tyto možnosti a zajímalo by mě, co si o nich myslíte. a) Koupit je v kamenném obchodě v České republice. Tuto možnost jsem prozatím zavrhl a důvodů je několik. Zaprvé výrazně vyšší cena (přes 50 tis. Kč), neochota personálu, takže ani nevidím důvod, za co si u nás připlácet. b ) Koupit je v kamenném obchodě v zahraničí. Za dva měsíce bych měl letět do Londýna a napadlo mě, jestli někdo nemá zkušenost s nákupem hodinek v Anglii. Kam v Londýně zajít a o kolik se dá tak cena srazit oproti oficiální ceně 1300 liber? c) Koupit je přes zahraniční online obchod. Vzhledem k politice Longines bych přisel o originiální záruku, která je ale stejně pouze několik let a případně není problém ty hodinky poslat prodejci. Řeším spíše problém se seriózností jednotlivých obchodů. Jeden z mála co má v nabídce Longines je deliciouswatches.co.uk. Má s ním někdo zkušenost? Nikde na fóru jsem nic nenašel. Cenou bych se dostal pod 1000 liber, což je už příjemné. d) Poslední možnost co mě napadla, tak nakupovat v bezcelní zóně. Ale vzhledem k tomu, že v nejbližší době budu cestovat pouze po Evropě, tak se do žádné asi nedostanu. Díky za jakoukoliv radu, Tomáš B. Upraveno 24. března 2009 uživatelem Tomas B.
sery.vlk Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Odesláno 24. března 2009 A co tyhle? - hned jsi o GBP 300 níž .-) http://www.watchfinder.co.uk/Longines/Heri...4320-watch.aspx
Kaja Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Odesláno 24. března 2009 Já sice kupoval z online shopu ale z US, taky longines a bez problemu, www.gemnation.com
Tomas B. Odesláno 6. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 A co tyhle? - hned jsi o GBP 300 níž .-) http://www.watchfinder.co.uk/Longines/Heri...4320-watch.aspx Díky za tip. Dokonce to vypadá, že bych mohl mít originální záruku.
Patrik Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 (upraveno) Pokud budeš chtít zaplatit do zahraničí, tak ti můžu pomoct. Přes REOL platím za 100 Kč, přes WallichFx za 190 Kč a teď jsem dostal "VIP" nabídku od Akcenty za 90 Kč za SHA platbu. A kurzy (aspoň u WallichFx a REOL) silně pod kurzy banky, u EURa to dělá i 40 haléřů na 1 EUR . Ale určitě bych zkusil ještě aspoň zkusmo oslovit pár obchodů v ČR, 10 % slevu dostaneš všude, na 15 % se dá ledaskde taky domluvit a někdy i těch 20 % je možných. Upraveno 6. dubna 2009 uživatelem Patrik
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se