Přejít na obsah

NEW BREITLING

PhoeniX

Doporučené příspěvky

@Ondazz Pozerám, že tam je motýlilová spona. Ako sa nosia oproti klasickému meshu? Nechýba ti tam mikroregulácia?

Upraveno uživatelem lemon
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 1 hodinou, Ondazz napsal:

moc je nenosim, ale mam je rad. malicke lehoucke a takove moc pekne, jemne

IMG_0905.jpeg

IMG_9941.jpeg

IMG_4820 1.jpeg

IMG_2898.jpeg

IMG_4543.jpeg

IMG_7292.jpeg

Tak tá posledná foto je neskutočná :thumbsup_anim: naživo som ich síce nevidel ale na ruke vyzerajú výborne

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, Ondazz napsal:

moc je nenosim, ale mam je rad. malicke lehoucke a takove moc pekne, jemne

IMG_0905.jpeg

IMG_9941.jpeg

IMG_4820 1.jpeg

IMG_2898.jpeg

IMG_4543.jpeg

IMG_7292.jpeg

Tak tohle jsem přesně potřeboval vidět, hodinky v akci, jsou boží💙

Mohu se zeptat kde jsi pořídil? Dík moc

Odkaz ke komentáři

Mi se taky dlouhodobe libej, parkrat uz byly v kosiku.. a nakonec me vzdy odradila ta nesroubovaci korunka. Nebejt socka a nemit je pripadne jako jediny univerzaly tak to neresim..

Upraveno uživatelem Micey
Odkaz ke komentáři

@tikzot hned jak vysly v obchode, tzn mam je uz tech par let, to musi bejt asp 4 rek bych.

@Micey B ma hodne malo univerzalu rek bych. mozna aktualni Chronomaty 42. jinak to ma vzdycky neco, co je chvilku zabavny a za chvilku uz potrebuju neco jinyho a nehodi se tu vsude.

Odkaz ke komentáři

V 25. 4. 2024 v 13:32, tikzot napsal:

Ahoj vespolek, rád bych se zdejších B fajnšmekrů zeptat, jestli někdo z vás vlastní(nebo aspoň zkusil, měl na ruce) SOH HERITAGE 57 v tom suprovým retro designu..?

viděl jsem je u jednoho člověka na ruce a zamiloval sem se 😅 měl ty rainbow verze a prý se to nedá nikde sehnat..? Je to tak..? Kdyby se jich někdo chtěl zbavit tak sem připravený je vzít🤟🏻

Koukal jsem i na ty ostatní barevné komba a je to teda všechno dost hezky vyladěný, včetně těch pastelových💙👍🏻

Každopádně budu rád za fotky, reakce, rady kde pořídit a postřehy Atd. 

Moc díky👍🏻🍀

IMG_6610.jpeg

IMG_6608.jpeg

IMG_6609.jpeg

Měl jsem je nedávno na ruce v boutigue Breitling na dovolené a jsou cool. Velikost je pro mě fajn a barvičky nemají chybu. Kvůli nim bych si je koupil. Budu muset pár let počkat, na nějaké bazarovky 🙂 

Odkaz ke komentáři

před 10 minutami, M.P.007 napsal:

Měl jsem je nedávno na ruce v boutigue Breitling na dovolené a jsou cool. Velikost je pro mě fajn a barvičky nemají chybu. Kvůli nim bych si je koupil. Budu muset pár let počkat, na nějaké bazarovky 🙂 

Jsou super, ale ty v rozměru 42 mm jsi na ruce asi neměl, ty současné jsou právě pouze 38mm a jsou velmi malé a jakoby dámské😅 

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, tikzot napsal:

Jsou super, ale ty v rozměru 42 mm jsi na ruce asi neměl, ty současné jsou právě pouze 38mm a jsou velmi malé a jakoby dámské😅 

Přesně tak, nosím větší rozměr hodinek s komplikacemi, ale právě u těchto modelů mi to nijak nevadilo. 

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

Dnes představené, trio modelů, při příležitosti 140.výročí. za zmínku stojí jistě i Pop-up muzeum v Zurichu, více v odkazu.

https://www.breitling.com/us-en/140-years/?srsltid=AfmBOoqdh9Hqs-xzSPe9h7U7Lm5a36v2aG8QBoMIc_6Jdl6F8odxEziT

Breitling-140th-Anniversary_StillLife_RVB.jpg

Upraveno uživatelem nizkotucnytvaroh
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Breitling Chronomat NFL collection

Při příležitosti startu zámořské NFL , představil Breitling edici nových hodinek věnované každému z 32 týmů amerického fotbalu.

Níže pár fotek a odkaz na článek pro podrobnější čtení.

P.S. Go Panthers

https://teddybaldassarre.com/en-int/blogs/watches/breitling-chronomat-nfl-collection-review

Breitling-Chronomat-NFL-Collection-LOR-Crop-1_600x600_crop_center.jpg

Breitling-Chronomat-B01-42-Kansas-City-Chiefs_7_Rubber-1750x986.jpg

08-Breitling-NFL-Team-Watch.jpg

12-Breitling-NFL-Team-Watch.jpg

Upraveno uživatelem Salamaster
Špatný formát některých obrázků
Odkaz ke komentáři

konecne vic barvicek. ale nejak nevim co z toho mam vlastne za pocit, tyhle tematicky edice jsou mozna pro lidi, co nekterymu z tech tymu fandi, jsem k tomu trochu nejak rezervovanej

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...

Nové modely do řady Breitling Avenger Night Mission

Po moderním refreshy Avenger Night Mission  z minulého roku Breitling představil nové modely tento týden. Řada Night Mission přináší černé keramické poudro a ciferníky z karbonu, což hodinky činí extrémně lehké ( méně než 100gramů bez náramku). Dostupná je také chronograph verze.

průměr 42mm , COSC-certified Breitling Caliber 17 (base ETA 2824-2/Sellita SW200-1).

Breitling-Avenger-42-Night-Mission-Chronograph_2048x2048-ezgif.com-webp-to-jpg-converter.jpg

Breitling-Avenger-42-Night-Mission-6_2048x2048-ezgif.com-webp-to-jpg-converter.jpg

Breitling-Avenger-42-Night-Mission-Chronograph-3_2048x2048-ezgif.com-webp-to-jpg-converter.jpg

Breitling-Avenger-NM-GMT-44-2_2048x2048-ezgif.com-webp-to-jpg-converter.jpg

• Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...