Ondazz Odesláno 26. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna ... jo a jsou to jedny ze dvou breitlingu z mych dvanacti, na ktere mi vubec nejaky clen verejnosti rekl pochvalu = vubec si vsiml ze mam nejake hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 26. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna (upraveno) @Ondazz Pozerám, že tam je motýlilová spona. Ako sa nosia oproti klasickému meshu? Nechýba ti tam mikroregulácia? Upraveno 26. dubna uživatelem lemon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 26. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna @lemon nechybi, nosim vsechno dost navolno. ale ma to do boku cupliky, coz picha do zapisti, kdyz ho ohnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaaBe Odesláno 26. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna před 1 hodinou, Ondazz napsal: moc je nenosim, ale mam je rad. malicke lehoucke a takove moc pekne, jemne Tak tá posledná foto je neskutočná naživo som ich síce nevidel ale na ruke vyzerajú výborne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 26. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna před 3 hodinami, Ondazz napsal: moc je nenosim, ale mam je rad. malicke lehoucke a takove moc pekne, jemne Tak tohle jsem přesně potřeboval vidět, hodinky v akci, jsou boží Mohu se zeptat kde jsi pořídil? Dík moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna (upraveno) Mi se taky dlouhodobe libej, parkrat uz byly v kosiku.. a nakonec me vzdy odradila ta nesroubovaci korunka. Nebejt socka a nemit je pripadne jako jediny univerzaly tak to neresim.. Upraveno 26. dubna uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 26. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna @tikzot hned jak vysly v obchode, tzn mam je uz tech par let, to musi bejt asp 4 rek bych. @Micey B ma hodne malo univerzalu rek bych. mozna aktualni Chronomaty 42. jinak to ma vzdycky neco, co je chvilku zabavny a za chvilku uz potrebuju neco jinyho a nehodi se tu vsude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.P.007 Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května V 25. 4. 2024 v 13:32, tikzot napsal: Ahoj vespolek, rád bych se zdejších B fajnšmekrů zeptat, jestli někdo z vás vlastní(nebo aspoň zkusil, měl na ruce) SOH HERITAGE 57 v tom suprovým retro designu..? viděl jsem je u jednoho člověka na ruce a zamiloval sem se měl ty rainbow verze a prý se to nedá nikde sehnat..? Je to tak..? Kdyby se jich někdo chtěl zbavit tak sem připravený je vzít Koukal jsem i na ty ostatní barevné komba a je to teda všechno dost hezky vyladěný, včetně těch pastelových Každopádně budu rád za fotky, reakce, rady kde pořídit a postřehy Atd. Moc díky Měl jsem je nedávno na ruce v boutigue Breitling na dovolené a jsou cool. Velikost je pro mě fajn a barvičky nemají chybu. Kvůli nim bych si je koupil. Budu muset pár let počkat, na nějaké bazarovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května před 10 minutami, M.P.007 napsal: Měl jsem je nedávno na ruce v boutigue Breitling na dovolené a jsou cool. Velikost je pro mě fajn a barvičky nemají chybu. Kvůli nim bych si je koupil. Budu muset pár let počkat, na nějaké bazarovky Jsou super, ale ty v rozměru 42 mm jsi na ruce asi neměl, ty současné jsou právě pouze 38mm a jsou velmi malé a jakoby dámské Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.P.007 Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května Před hodinou, tikzot napsal: Jsou super, ale ty v rozměru 42 mm jsi na ruce asi neměl, ty současné jsou právě pouze 38mm a jsou velmi malé a jakoby dámské Přesně tak, nosím větší rozměr hodinek s komplikacemi, ale právě u těchto modelů mi to nijak nevadilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 3. května Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května Jasně, chápu. Tak se nám tady nebo v ostatnich vláknech pochlub, rádi koukneme na tvoje kousky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 29. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna (upraveno) Dnes představené, trio modelů, při příležitosti 140.výročí. za zmínku stojí jistě i Pop-up muzeum v Zurichu, více v odkazu. https://www.breitling.com/us-en/140-years/?srsltid=AfmBOoqdh9Hqs-xzSPe9h7U7Lm5a36v2aG8QBoMIc_6Jdl6F8odxEziT Upraveno 29. srpna uživatelem nizkotucnytvaroh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salamaster Odesláno 8. září Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září (upraveno) Breitling Chronomat NFL collection Při příležitosti startu zámořské NFL , představil Breitling edici nových hodinek věnované každému z 32 týmů amerického fotbalu. Níže pár fotek a odkaz na článek pro podrobnější čtení. P.S. Go Panthers https://teddybaldassarre.com/en-int/blogs/watches/breitling-chronomat-nfl-collection-review Upraveno 8. září uživatelem Salamaster Špatný formát některých obrázků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondazz Odesláno 8. září Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září konecne vic barvicek. ale nejak nevim co z toho mam vlastne za pocit, tyhle tematicky edice jsou mozna pro lidi, co nekterymu z tech tymu fandi, jsem k tomu trochu nejak rezervovanej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salamaster Odesláno 8. září Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září @Ondazz Barviček je spousta , já jsem velký fanoušek sportu, ale osobně bych si také takovéhle edice asi nekoupil a šel bych do klasické verze 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kbelik Odesláno 10. října Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října [mention=57961]Ondazz[/mention] Barviček je spousta , já jsem velký fanoušek sportu, ale osobně bych si také takovéhle edice asi nekoupil a šel bych do klasické verze Za me taky klasika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Salamaster Odesláno 22. října Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října Nové modely do řady Breitling Avenger Night Mission Po moderním refreshy Avenger Night Mission z minulého roku Breitling představil nové modely tento týden. Řada Night Mission přináší černé keramické poudro a ciferníky z karbonu, což hodinky činí extrémně lehké ( méně než 100gramů bez náramku). Dostupná je také chronograph verze. průměr 42mm , COSC-certified Breitling Caliber 17 (base ETA 2824-2/Sellita SW200-1). 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října Ty jo, jak nejsem fanousek cernych pouzder a celkove novodobych Breitlingu obecne, tak tohle se mi libi moc! Jak nechrono, tak chrono verze s cernym karbon cifrem jsou paradni. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října Páči sa mi jak chrono, tak trojručka. Len teda nechápem, prečo do trojručky nedali ten 3-denný strojček, keď ho majú. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října Novinky https://www.breitling.com/de-en/search/all/?q=avenger&utm_source=sfmc&utm_content=336127&utm_id=b6b8958e-7b9b-482d-bf1a-8bea6ef89c06&sfmc_id=106189814&sfmc_activityid=4b7ddbc7-a810-4151-9485-51adba0a1ac0&utm_medium=email&utm_campaign=email_prd_NewAvenger4846_20241017&sfmc_journey_id=b6b8958e-7b9b-482d-bf1a-8bea6ef89c06&sfmc_journey_name=meia_lrp_dvAneeg4r4846_4aMnitSroOelnni_e02420142B_UE&sfmc_activity_id=4b7ddbc7-a810-4151-9485-51adba0a1ac0&sfmc_activity_name=meia_lrp_deNAwevgnre84642_2014107&sfmc_asset_id=336127&sfmc_channel=email&sfaid=001NN00000C5pJCYAZ&che=f70f322f25f631bef403330b662934b1015b520d836de4990d5892b2e6a4e0be&sfmcsub=DE_EN&utm_source_platform=sfmc1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se