Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj všem,

prosím o radu. Pořídil jsem Rolex Sea‑Dweller z roku 2008 (dle papírů) a řeším problém s těsností – neprošly testem, což mě dost štve a znervózňuje.

Včera jsem byl v Rolexu, kde mi řekli, že je pravděpodobně poškozený závit spodního víčka, a kvůli tomu to nemusí těsnit. Víčko dotáhli, ale nevím, jestli to problém definitivně vyřešilo. Každopádně bych to chtěl dát kompletně do pořádku. Zároveň mi doporučili i celkový servis strojku.

Termín opravy mi odhadli asi na 3 měsíce, což je na mě docela dlouho. Je reálné to nechat udělat někde v okolí Středočeského kraje u někoho zkušeného, ideálně s kratší čekací dobou?

Díky moc za jakékoli zkušenosti a doporučení.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Mám stejné hodinky a podle toho co píšeš, tak bych ani nepřemýšlel a nechal udělat kompletní servis. Bude to stát cca 30 tis., ale budeš mít hodinky jako nový a s dvouletou zárukou.

• Díky 1
Odesláno

Pripajam sa... tu sa neoplati spekulovat. 

Nedavno som kupil 5 rocne NOS GMT, nic im nechybalo aj tak bola prva cesta k AD na full servis.

Cakal som 2 mesiace, zaplatil 700 EUR ale mam zaruku a pokoj na 5-6, pravdepodobne aj na viac rokov.

• Díky 1
Odesláno

Osobně bych u 18 let starejch hodinek (vim, rolády sou rolády:)) asi neřešil AD, respektive vzal bych je nejdřív do Onyxu a viděl bych co mi řeknou.. jsou tam taky rolexáři, určitě ti nebudou nutit nějakej nesmysl.

• Díky 1
Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, Jarett napsal:

Mám stejné hodinky a podle toho co píšeš, tak bych ani nepřemýšlel a nechal udělat kompletní servis. Bude to stát cca 30 tis., ale budeš mít hodinky jako nový a s dvouletou zárukou.

Skoro 30 chtěj aktuálně za plechový suby no date, tady bych to šacoval na malinko víc...

Upraveno uživatelem villain83
  • Díky 1
  • Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)
před 16 minutami, villain83 napsal:

Skoro 30 chtěj aktuálně za plechový suby no date, tady bych to šacoval na malinko víc...

Cca ... a zrovna u SD bych nešetřil, ty si zaslouží vymazlený lázně :)

Upraveno uživatelem Jarett
  • Díky 1
Odesláno (upraveno)

Já rozhodně doporučuju Onyx, nedávno jsem tam měl Submariner 16610 z roku 2006 na komplet servis, cena byla příznivější než u AD a s jejich prací opět maximální spokojenost, s čekací dobou kolem těch 3 měsíců ovšem musíš taky počítat. Každopádně nad tím, jestli ten servis udělat, bych vůbec neuvažoval a prostě udělal. 

Upraveno uživatelem laroaz
  • Díky 1
Odesláno

Servis stoprocentně udelat chci, jen me trápí spis ta doba trvání… libi se mi hodně přístup Pražského Hodinářství nyní jsem zkoušel Carollinum a chci zkusit přes známého hodinářství Bechyne, ale na rovinu se mi líbí nejvíce Pražské Hodinářství… Vždy jsem měl hodinky v záruce a toto neřešil… nebo kupované po servisu tak se chci s Vámi poradit před než něco zbrkle udělám… Ohledně Onyxu jsem zde četl a je vidět, že vědí co dělají.

Setřít rozhodně nechci.

moc Všem děkuji za komentáře a diskuzi.

Odesláno

Tak do PH bych si osobne nedal ani Primky po pedofilnim prastryci... jel bych urcite do Onyxu, kde ti nebudou mazat med a pohadky kolem ustni dutiny.
Co by me znervoznovalo, je ta pricina... poskozeni zavitu dynka? Pokud je to pravda, tak to je podezrely...pokud to dynko nekdo fakt nasrouboval pres slic, tak to muze byt poradne drahej prusvih, koncici nejen vymenou dynka, ale celeho pouzdra... zajel bych za Rudou osobne a asap.... good luck!

• Díky 1
  • Haha 5
  • Dát hlas 1
Odesláno

Určitě je pošli do Onyxu za profíky. No, a nebo jsi mohl koupit hodinky ode mě když jsi byl tak silně aktivní a neopustit bez odpovědi naši konverzaci když jsi chtěl stahovat cenu dolů do nesmyslů :) To se tady na fóru moc nenosí. Asi karma :) 

• Díky 1
Odesláno (upraveno)
před 15 minutami, Fade napsal:

Určitě je pošli do Onyxu za profíky. No, a nebo jsi mohl koupit hodinky ode mě když jsi byl tak silně aktivní a neopustit bez odpovědi naši konverzaci když jsi chtěl stahovat cenu dolů do nesmyslů :) To se tady na fóru moc nenosí. Asi karma :) 

To jsme se asi nepochopili - nakonec mi přišla lepší volba Seadwelleru než Exploreru. Ja jsem mezitím pořídil tyto. Bohužel jsem byl z tvé strany bez odpovědi cca dva dny zda lepší cenu tedy uděláš. Poté jsem již do zprav dva dny potom nekoukal, mel jsem na mysli, ze se tě to dotklo těch nesmyslných 5-7 tisíc (mimochodem jsem se na ne už těšil). 🙂 každopádně ti přeji opak a ne špatné věci, me ten servis asi nezrujnuje. Díky za vyjádření tvých pocitů k tématu a doporučení servisu. 

Přeji ti hezký večer 

(Ps: jeste jsem měnil profil kvůli nešťastne založenému jménu tak je možné, ze ti to kvůli tomu zapadlo - původní je zrušeny).

Upraveno uživatelem MilosDv1
Odesláno
před 36 minutami, Seamaster napsal:

Tak do PH bych si osobne nedal ani Primky po pedofilnim prastryci... jel bych urcite do Onyxu, kde ti nebudou mazat med a pohadky kolem ustni dutiny.
Co by me znervoznovalo, je ta pricina... poskozeni zavitu dynka? Pokud je to pravda, tak to je podezrely...pokud to dynko nekdo fakt nasrouboval pres slic, tak to muze byt poradne drahej prusvih, koncici nejen vymenou dynka, ale celeho pouzdra... zajel bych za Rudou osobne a asap.... good luck!

Děkuji za vyjádření názoru. Promyslím to

hezky večer 

Odesláno
před 35 minutami, MilosDv1 napsal:

To jsme se asi nepochopili - nakonec mi přišla lepší volba Seadwelleru než Exploreru. Ja jsem mezitím pořídil tyto. Bohužel jsem byl z tvé strany bez odpovědi cca dva dny zda lepší cenu tedy uděláš. Poté jsem již do zprav dva dny potom nekoukal, mel jsem na mysli, ze se tě to dotklo těch nesmyslných 5-7 tisíc (mimochodem jsem se na ne už těšil). 🙂 každopádně ti přeji opak a ne špatné věci, me ten servis asi nezrujnuje. Díky za vyjádření tvých pocitů k tématu a doporučení servisu. 

Přeji ti hezký večer 

(Ps: jeste jsem měnil profil kvůli nešťastne založenému jménu tak je možné, ze ti to kvůli tomu zapadlo - původní je zrušeny).

Nene, nezapadlo :) Napsal jsi mi zprávu ohledně toho, že je můžeš sehnat z Chrona lépe a jestli ti neshodím 7 tisíc. To bylo ve 14:34 a já ti odepsal další den dopoledne v 10:56, protože jsem se chystal na dovolenou, kde sis měl převzít hodinky a já ti je měl přivézt. Tak nevím kde bereš dva dny :) Nesmyslných 7 tisíc se mě nedotklo. Dotklo se mě až to, že jsem s sebou málem tahal hodinky za nemalé peníze na dovolenou a ty ses ani neměl potřebu ozvat a normálně říct, že do toho nejdeš. Po mých zprávách jaké je rozhodnutí jsem zjistil, že je píšu někomu, kdo bez jakékoliv informace prostě opustil zprávy a nestálo mu za to aby napsal, že do toho nejde. 

Asi jsem staromódní, ale s tímhle jsem se tady nikdy nesetkával :) 

Odesláno
před 8 hodinami, Fade napsal:

Nene, nezapadlo :) Napsal jsi mi zprávu ohledně toho, že je můžeš sehnat z Chrona lépe a jestli ti neshodím 7 tisíc. To bylo ve 14:34 a já ti odepsal další den dopoledne v 10:56, protože jsem se chystal na dovolenou, kde sis měl převzít hodinky a já ti je měl přivézt. Tak nevím kde bereš dva dny :) Nesmyslných 7 tisíc se mě nedotklo. Dotklo se mě až to, že jsem s sebou málem tahal hodinky za nemalé peníze na dovolenou a ty ses ani neměl potřebu ozvat a normálně říct, že do toho nejdeš. Po mých zprávách jaké je rozhodnutí jsem zjistil, že je píšu někomu, kdo bez jakékoliv informace prostě opustil zprávy a nestálo mu za to aby napsal, že do toho nejde. 

Asi jsem staromódní, ale s tímhle jsem se tady nikdy nesetkával :) 

To máš asi pravdu, jenže se mi mezitím opravdu smazal ten profil který jsem rušil. A na základě té neaktivity jsem si myslel, že se tě to dotklo. Ale je dobré vědět, že si je ani nevzal sebou když si říkal, že vezmeš když jsme si psali i v průběhu tvé zmiňované dovolené a já už měl domluvenou cestu přes kolegu kolem tebe aby je vyzvedl. 

Už nemám zapotřebí si dále s tebou o tom vypisovat, stala se chyba i na mé straně, že jsem ti nedal vědět z nového profilu přeju ti úspěšný prodej a měj se hezky.

Odesláno
Před hodinou, MilosDv1 napsal:

To máš asi pravdu, jenže se mi mezitím opravdu smazal ten profil který jsem rušil. A na základě té neaktivity jsem si myslel, že se tě to dotklo. Ale je dobré vědět, že si je ani nevzal sebou když si říkal, že vezmeš když jsme si psali i v průběhu tvé zmiňované dovolené a já už měl domluvenou cestu přes kolegu kolem tebe aby je vyzvedl. 

Už nemám zapotřebí si dále s tebou o tom vypisovat, stala se chyba i na mé straně, že jsem ti nedal vědět z nového profilu přeju ti úspěšný prodej a měj se hezky.

Řešit to už nemusíme. Já jen dodám, že jsme asi týden (od 9. února do 15. února) komunikovali už přes tvůj nový profil, na který jsi přešel hned první den komunikace, tak bych se na to nevymlouval :) 

Ale jo, tímto končím a přeju aby se problém s hodinkami vyřešil. 

Odesláno
před 24 minutami, Fade napsal:

Řešit to už nemusíme. Já jen dodám, že jsme asi týden (od 9. února do 15. února) komunikovali už přes tvůj nový profil, na který jsi přešel hned první den komunikace, tak bych se na to nevymlouval :) 

Ale jo, tímto končím a přeju aby se problém s hodinkami vyřešil. 

Děkuji moc ať se ti daří 🙂

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...