t2 Odesláno 28. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2009 me taky nejak "maskac" nesedi... kdyz uz, tak treba spis ve verzi "digital" - all terain nebo desert... desert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2009 (upraveno) Tak ja osobne rozhodne nic flekatyho nechci. Klidne cervenou, rudou jelly, ale nic s flekama Ono to totiz presunul Gillius z jineho vlakna, to urcite nebyl na vrh na limitku. Upraveno 28. března 2009 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skydiver Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2009 rudá jelly - jo to bych si nechal líbit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2009 Ted se budu pokouset vyhrat v aukci tohoto rudocha: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skydiver Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2009 presne to jsem mel na mysli, krasa, tak hodne stesti... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milil Odesláno 30. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2009 no tak se pochlub i fotkami, jsem moc zvedavy. 6900 nejsou spatne, ale uz jen proto, ze si z toho udelali limitku jinde, tak jsem pro 5600. A ještě klasická varianta pro porovnání: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 30. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2009 (upraveno) moc povedene , diky. Jak jsi spokojen s tim tahem? 5600 jsou moje druhe nejoblibenejsi. Z techto tri mam jen ty Glorious Gold. Jinak uz asi 3/4 roku se chystam provest neco podobneho, mam jeden modul s negativnim displayem a chci jej dat do mych oranzovych. Ale jsem jaksi liny. A taky si udelat jedny Frogmany bile s negativnim displayem. Upraveno 30. března 2009 uživatelem nAscA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milil Odesláno 30. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2009 moc povedene , diky. Jak jsi spokojen s tim tahem? 5600 jsou moje druhe nejoblibenejsi. Z techto tri mam jen ty Glorious Gold. Jinak uz asi 3/4 roku se chystam provest neco podobneho, mam jeden modul s negativnim displayem a chci jej dat do mych oranzovych. Ale jsem jaksi liny. A taky si udelat jedny Frogmany bile s negativnim displayem. Tah je v pohodě, nemám co bych vytknul. Zatím jsem jej moc nenosil (blbě se mi četl ten negativní displej), takže zatím ani nenese žádné stopy nošení. Ale teď s tím zeleným si jej budu chvilku užívat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 30. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2009 Zajimave je, ze mas vsechny 3 rizene radiem a na kazdych jiny cas. Jj ten zlutozeleny se paradne cte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 30. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2009 Zajimave je, ze mas vsechny 3 rizene radiem a na kazdych jiny cas. Jj ten zlutozeleny se paradne cte. Ony by se vsechny tri na ruce asi spatne fotily najednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milil Odesláno 30. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2009 Ony by se vsechny tri na ruce asi spatne fotily najednou Ale jde to http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry233559 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 30. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2009 Nj ja si nevsiml, ze jsou na ruce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 30. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2009 Ale jde to http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry233559 Takhle je chodis vencit ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milil Odesláno 30. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2009 Takhle je chodis vencit ?? No jistě. Před Tuzex. Bony, bundy, digi, ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 8. dubna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2009 V roce 1993 nabízelo casio tohle : Bohužel nevládnu angličtinou. Škoda,že to nenabízí teď. Na limitku jak dělaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2009 Jsme rpo nejakou barevnou verzi 5600! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2009 (upraveno) ja uz par dni sjizdim ebay a vaham nad nejakyma Geckama (svyma prvnima pred tim byly Timex Ironman a velka spokojenost) zatim jsou v hledacku sede mudmany a nebo nejake 5600, ale porad si rikam treba se to tu jeste rozhybe :-) Ja vim ze uz se to tu krapet resilo, ale nejak to umrelo. Co tedy budeme resit ? Nejdrive jestli je to a co schopen nekdo vyrobit a potom navrh? Nebo navrh a pak jestli to nekdo vyrobi ? Upraveno 28. května 2009 uživatelem grakij Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 28. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2009 No ja bych resil nejdrive navrh (trosku vime co je mozne udelat "na kolene") a pak bych asi az shanel kdo by to byl schopen dat dohromady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2009 (upraveno) Tak abychom se odpichli co jo, co ne. Chceme neco okazaleho, funky nebo spise neco decentniho ? Dnes po jedne rano, kdy se jeste nechtelo spat jsem neco zkusil. Berte to prosim s velkou rezervou a jenom pro predstavu, diky ;-) mozna jsem dost mimo :-) edit: prilohy Upraveno 29. května 2009 uživatelem grakij Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 29. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2009 číslo 3 vypadá parádně!!!!(i když,osobně pořád nějak nemůžu pokousat 5600)......ale tohle se mi líbí!!! mimochodem,to "made in doma" je......:lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se