Přejít na obsah

G Shock limitka Chronomagu?

t2

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 169
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

moc povedene , diky. Jak jsi spokojen s tim tahem? 5600 jsou moje druhe nejoblibenejsi. Z techto tri mam jen ty Glorious Gold.

Jinak uz asi 3/4 roku se chystam provest neco podobneho, mam jeden modul s negativnim displayem a chci jej dat do mych oranzovych. Ale jsem jaksi liny. A taky si udelat jedny Frogmany bile s negativnim displayem.

Upraveno uživatelem nAscA
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

moc povedene , diky. Jak jsi spokojen s tim tahem? 5600 jsou moje druhe nejoblibenejsi. Z techto tri mam jen ty Glorious Gold.

Jinak uz asi 3/4 roku se chystam provest neco podobneho, mam jeden modul s negativnim displayem a chci jej dat do mych oranzovych. Ale jsem jaksi liny. A taky si udelat jedny Frogmany bile s negativnim displayem.

Tah je v pohodě, nemám co bych vytknul. Zatím jsem jej moc nenosil (blbě se mi četl ten negativní displej), takže zatím ani nenese žádné stopy nošení. Ale teď s tím zeleným si jej budu chvilku užívat.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...

ja uz par dni sjizdim ebay a vaham nad nejakyma Geckama (svyma prvnima pred tim byly Timex Ironman a velka spokojenost) zatim jsou v hledacku sede mudmany a nebo nejake 5600, ale porad si rikam treba se to tu jeste rozhybe :-)

Ja vim ze uz se to tu krapet resilo, ale nejak to umrelo.

Co tedy budeme resit ?

Nejdrive jestli je to a co schopen nekdo vyrobit a potom navrh?

Nebo navrh a pak jestli to nekdo vyrobi ?

Upraveno uživatelem grakij
Odkaz ke komentáři

Tak abychom se odpichli co jo, co ne.

Chceme neco okazaleho, funky nebo spise neco decentniho ?

Dnes po jedne rano, kdy se jeste nechtelo spat jsem neco zkusil. Berte to prosim s velkou rezervou a jenom pro predstavu, diky ;-) mozna jsem dost mimo :-)

edit: prilohy

post-5631-1243598729.png

post-5631-1243598733.png

post-5631-1243599029.png

post-5631-1243599070.png

Upraveno uživatelem grakij
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...